9.2.2018

Osuuskaupan tiedote 09.02.2018

Printtaa Prismassa kauppareissun yhteydessä

Osuuskauppa Hämeenmaa on käynnistänyt Print In City -pilotin Lahden Holman Prismassa yhteistyössä Canonin kanssa. Uusi konsepti tekee tulostamisesta mutkatonta ja helposti kauppareissun yhteydessä hoituvaa.

Ihmisillä on edelleen tulostustarpeita, vaikka iso osa erilaisista materiaaleista on saatavissa nykyään sähköisessä muodossa. Kotitulostimet ovat kuitenkin usein huonossa kunnossa niiden vähäisen käytön vuoksi.

– Print In City -konsepti tekee tulostamisesta nykyistä paljon helpompaa. Ennen käyntiään toimipaikassa asiakas lataa verkkoselaimen tai puhelimen kautta haluamansa tulosteet tulostusjonoon, ja myös maksaa ne verkossa, kertoo kehityspäällikkö Thomas Ljunggren Hämeenmaalta.

Asiakas voi hakea verkossa tilaamansa tulosteet myymälän tulostuspisteestä vapauttamalla oman tulostusjononsa saamaansa koodia vastaan. Prisma Holman tulostuspisteellä voi tulostaa pdf-tiedostoja ja tulevaisuudessa myös valokuvia sekä erikokoisia julisteita. Asiakas voi valita tulostuskokojen A3 ja A4 välillä.

Print In City -tulostuspiste on sijoitettu Prisma Holman asiakaspalvelupisteen vastakkaiselle seinustalle. Pilotointijakso kestää kevään ajan.

Tutustu palveluun osoitteessa: www.printincity.fi

 

Lisätiedot:

Osuuskauppa Hämeenmaa, kehityspäällikkö Thomas Ljunggren, 050 380 9010

Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Mervi Grönberg, 050 4344 427

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Prisma
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Prisma toimipaikkoja:
Ketju: Prisma