4.1.2010

Osuuskaupan tiedote 04.01.2010

Porin toinen Prisma rakentuu entisen Euromarketin kiinteistöön

Porin toinen Prisma rakentuu entisen Euromarketin kiinteistöön

- henkilökunnalle ei lomautuksia

Porin Euromarketin liiketoiminta siirtyi vuodenvaihteessa Satakunnan Osuuskaupalle. Kiinteistössä on aloitettu remontti, tavoitteena on avata kiinteistössä kevään aikana Porin toinen Prisma. Prisma Länsi-Porin avautumispäivä ilmoitetaan, kunhan se on varmistunut. Remontin aikanakin asiakkaita kiinteistössä palvelevat Alko ja Parturi-kampaamo Euriina.

Euromarketin entinen henkilökunta siirtyi Satakunnan Osuuskaupalle vanhoina työntekijöinä. Henkilökunta aloitti uuden työnantajansa palveluksessa 4.1. koulutuksen merkeissä. Henkilökunnalle ei tule irtisanomisia, tuntileikkauksia tai lomautuksia.

Prisma Länsi-Pori tulee työllistämään noin 60 työntekijää. Osa Euromarketin entisistä 72 työntekijästä tulee sijoittumaan osuuskaupan muihin Porin yksiköihin. Prisma Länsi-Porissa myöhemmin keväällä avattavaan Ravintolamaailmaan syntyy myös uusia työpaikkoja.

Prisma Länsi-Porin remontti työllistää myös paikallista rakennusalan työvoimaa. Pääurakoitsijaksi on valittu ulvilalainen Astora Oy.  Myös muut urakoitsijat ovat pääosin paikallisia.