29.4.2008

Osuuskaupan tiedote 29.04.2008

Porin Prisman uudistus on nyt valmis

Keväällä 2007 alkanut Porin Prisman uudistus on nyt valmistunut.

Prisman katon alta löytyy nyt kaikki kotiin, olipa sitten tarvetta piristykseen kodin sisustuksessa tai perheen pukeutumisessa. Myös Prisman ravintolatarjonta on uudistunut; Cafe Hesburger on nyt Prisman Ravintolamaailma, jossa voi nauttia mm. paikan päällä tehdystä lounaasta sekä herkullisista kahvihetkistä.

Laajennus toi mukanaan Prismaan aivan uusia käyttötavaratuoteryhmiä. Prismasta löytyvät nyt kodinkoneet (mm. televisiot, jääkaapit, pesukoneet). Rakentamisen ja remontoinnin osastolta saat kodin remontteihin kaikki tarvittavat työkalut ja materiaalit. Myös urheiluun liittyvä tuotevalikoima on kasvanut entisestä valtavasti; mm. retkeily-, veneily- ja pyöräilytarvikkeita on nyt runsaat valikoimat. Uutta Prismassa on myös kesäpiha.

Uudistuneessa Prismassa palvelua on lisätty. Asiakkaita palvellaankin aina tarpeen mukaan mm. kolmessa käyttötavaraosastoilta löytyvässä asiointipisteessä. Jo aiemmin uusiin tiloihin siirtyneestä elintarvikeosastosta löytyy entistä monipuolisempi palvelutiski.

Henkilökunnalta apua saa toki muuallakin kuin palvelupisteistä. Prisman henkilökunta on ammattitaitoista, tämän takaa mm. työntekijöiden uudistuksen yhteydessä saama koulutus. Henkilökuntaa Prismassa on laajentumisen jälkeen n. 150 henkilöä.

Käytävät ovat Prismassa väljät, ja liikkuminen marketissa on entistä helpompaa. Prisman Tampereentien puoleisesta päästä löytyy uusi sisäänkäynti Prismaan. Tästä sisäänkäynnistä asiakas pääsee helposti ja nopeasti elintarvikeosastolle asioimaan.