3.7.2019

PeeÄssä lakkauttaa Supercorner Pitkälahden lisenssitoiminnot

PeeÄssä lakkauttaa SuperCorner Pitkälahden liiketoiminnan 31.8.2019. Syksyn aikana Wurth Oy avaa tilaan teknisen tukkukaupan myymälän.

Lisätietoja:

Ville Puustinen, Toimialajohtaja, Osuuskauppa PeeÄssä, 044 719 7996, ville.puustinen@sok.fi

Sutinen Taneli, Father Of SuperPark, Superpark Oy, 040 524 9928, taneli.sutinen@superpark.fi

Super Cornerin lakkauttamisen syy ovat puhtaasti liiketaloudellinen. Yhteistoimintaneuvotteluissa 1.7.2019 todettiin, että lakkauttamisella ei ole henkilöstövaikutuksia, vaan kaikkien työntekijöiden sopimukset jatkuvat ennallaan, liikennemyymälätyöntekijöinä ABC Pitkälahdessa. SuperCorner on työllistänyt osa-aikaisesti 6 henkilöä.

- SuperCorner liiketoimintaa olemme harjoittaneet vajaa 5 vuotta SuperPark tuotemerkkilisenssi -yhteistyön kautta toimien itse operaattorina puistossa. SuperCorner sisäaktiviteettipuiston alku oli kaupallisesti vauhdikas ja puiston palvelut erittäin pidettyjä asiakkaidemme keskuudessa. Puistossa on paljon kanta-asiakkaina lähialueen nuoria, jotka käyttävät puistoa kokoontumis- ja harrastetilanaan. Lisäksi syntymäpäiväpaketit ovat olleet todella suosittu palvelu lapsiperheiden parissa. Kilpailutilanteessa pari vuotta sitten tapahtuneet merkittävät muutokset vaikuttivat kannattavuuteen ja asiakasvirtoihin ja nyt oli oikea aika miettiä tilaan muuta toimintaa. Olen iloinen, että tilaan löytyi "lennosta" halukkaita vuokralaisia, joiden avulla Pitkälahden palvelukeskittymä kasvattaa edelleen vetovoimaansa, kertoo PeeÄssän toimialajohtaja Ville Puustinen.

 

- SuperPark Oy jatkaa liiketoimintaansa Suomessa yhdellätoista paikkakunnalla. Kuopion alueen lähimmät SuperPark yksiköt löytyvät Tahkolta, Jyväskylästä ja Vuokatista. Konseptimme on laajentunut kahden viime vuoden aikana myös Aasiaan.Kaksi viikkoa sitten avasimme uusimman puistomme Shanghaihin. Haluan kiittää Osuuskauppa PeeÄssää hyvästä yhteistyöstä SuperCorner Pitkälahdessa. Yksikkö oli meidän ensimmäinen lisenssiliiketoimintaan pohjautuva puisto ja toimi myös meille hyvänä pilottiympäristönä, SuperPark Oyn Taneli Sutinen.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
ABC-liikennemyymälät
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun ABC-liikennemyymälät toimipaikkoja:
Muut toimipaikat
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Muut toimipaikat toimipaikkoja:
S-kanavan sisällöt asiasanalla: Superpark