19.11.2019

Panttikassit Porin Prismoihin!

Prismat Mikkola ja Länsi-Pori ottivat käyttöönsä pantilliset ostoskassit. Kassalla voit valita käyttöösi nyt myös kankaisen panttikassin, joka luovutetaan käyttöön 5 euron panttia vastaan.

Ympäristöystävälliset panttikassit ovat valmistettu kestävästä materiaalista ja ne voidaan vaihtaa aina tarpeen vaatiessa uusiin ja puhtaisiin. Kasseissa on myös siru, jolla pystytään seuraamaan montako kertaa kassi on pesty. 5 euron pantin on tarkoitus ohjata kassit takaisin kauppaan ja uudelleen kiertoon. Pantin saa takaisin, kun kassia ei enää tarvitse.

"Teemme paljon töitä ja valintoja ympäristön hyväksi. Siksi oli varsin luontevaa lähteä myös tätä palvelua kehittämään asiakkaillemme. Asiakkaillamme on nyt mahdollisuus entisestään tehdä vastuullisia valintoja myymälöissämme" – Toteaa Kodin Terra ja Prisma johtaja Janne Nurmi.

S-ryhmä on sitoutunut vähentämään muovikassien kulutusta osana kansallista muovikassisitoumusta. Sen tavoitteena on, että vuoden 2025 loppuun mennessä Suomessa käytetään enintään 40 muovikassia henkilö kohden. Sitoumus on osa uuden EU- Direktiivin toteutusta ja sillä pyritään vähentämään muovijätteen määrää.

Prisma Kauppakassin asiakkailla on mahdollisuus valita muovikassin tilalle pahvilaatikko, panttikassit tulevat käyttöön aluksi vain myymälän puolella ostoksia tekeville asiakkaillemme.

Lisätietoja: Janne Nurmi Kodin Terra- ja Prisma johtaja +35850 522 4744 janne.nurmi@sok.fi