18.6.2008

Osuuskaupan tiedote 18.06.2008

Pääkaupunkiseudun kymmenes ABC Deli Mechelininkadulle

HOK-Elannon kymmenes ABC Deli avataan 18.6.2008 Mechelininkadulla. Perinteinen funkistyylinen asema on nyt kunnostettu aivan uuteen uskoon, ja se lisää merkittävästi ketjun palveluja Helsingin kantakaupungissa. Uusi ABC Deli tarjoaa helpon ja mukavan tavan ostaa kotimatkalla polttonesteitä, päivittäistavaroita ja valmista ruokaa ympäri vuorokauden.

Mechelininkadun ABC Delissä on tarjolla päivittäistavaravalikoima, herkullista kotiruokaa, burgereita, pikkulämpimiä, kahvia, muita juomia, suolaista ja makeaa kahvileipää. Asiakas voi ostaa valmiit ruoka-annokset mukaan kotona lämmitettäviksi tai nauttia ne paikan päällä. Helppous, nopeus ja monipuolisuus ovat tarjonnan avainsanat. Yhtenäinen tila auttaa hahmottamaan koko tuotetarjonnan heti ovesta sisään astuttaessa.

– ABC Delin lähtökohta on palvella tiellä liikkuvaa monipuolisesti tiiviissäkin muodossa. Kantakaupungin ruutukaava-alueella toimimme luonnollisesti annetuissa puitteissa, ja olemme mielestäni onnistuneet hyvin tavoitteessamme. Olen iloinen, että olemme näin keskeiselle paikalle saaneet toteuttaa nykyaikaisen palvelun historialliseen rakennukseen, toteaa HOK-Elannon ABC-ketjunjohtaja Markku Kuusinen.

HOK-Elannolla on tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla kaikkiaan 25 yksikköä, joista entisiä Esso-asemia on neljätoista. Kymmenen niistä on tähän mennessä avattu ABC Deleinä, ja neljä ABC- Automaattiasemina. ABC-ketju kasvaa edelleen nopeassa tahdissa eri puolilla pääkaupunkiseutua. Heinäkuun alkupuolella avataan vielä ABC Deli Espoonlahti ja ABC Deli Pukinmäki.


ABC Deli Mechelininkatu
Avoinna joka päivä ympäri vuorokauden
Liikennemyymäläpäällikkö Anu Tuovinen, puh. 01076 66821, anu.tuovinen@sok.fi
Osoite: Mechelininkatu 5
00610 Helsinki
Lp 279 Polttoneste, lp 280 Deli

Lisätietoja:
HOK-Elannon ABC-ketju
Katri Rantanen, kenttäpäällikkö, puh. 010 76 60675, katri.m.rantanen@sok.fi
Markku Kuusinen, ABC-ketjunjohtaja, puh. 010 76 60673, markku.kuusinen@sok.fi

Uutinen koskee toimipaikkoja:
ABC Deli
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun ABC Deli toimipaikkoja:
Ketju: ABC Deli