10.7.2008
1 kommentti

Osuuskaupan tiedote 10.07.2008

Pääkaupunkiseudun kahdestoista ABC Deli Pukinmäkeen

HOK-Elannon kahdestoista ABC Deli avataan 10.7.2008 Pukinmäkeen. Asema on kunnostettu aivan uuteen uskoon, ja se tarjoaa helpon ja mukavan tavan ostaa kotimatkalla polttonesteitä, päivittäistavaroita ja valmista ruokaa ympäri vuorokauden.

Pukinmäen ABC Delissä on tarjolla päivittäistavaravalikoima, herkullista kotiruokaa, burgereita, Rosso Express -pizzoja, pikkulämpimiä, kahvia ja muita juomia sekä suolaista ja makeaa kahvileipää. Asiakas voi ostaa valmiit ruoka-annokset mukaan kotona lämmitettäviksi tai nauttia ne paikan päällä. Helppous, nopeus ja monipuolisuus ovat tarjonnan avainsanat. Yhtenäinen tila auttaa hahmottamaan koko tuotetarjonnan heti ovesta sisään astuttaessa. Ruokaa on tarjolla moneen makuun ja tarpeeseen. Oleellinen osa Pukinmäen ABC Delin palvelutarjontaa on myös ABC Car Wash -autonpesu.

– ABC Delin lähtökohta on palvella tiellä liikkuvaa monipuolisesti tiiviissäkin muodossa. Uuden ABC Delin ansiosta voimme tarjota asiakasomistajillemme entistä monipuolisempia palveluja myös Pukinmäessä, toteaa HOK-Elannon ABC-ketjun johtaja Markku Kuusinen.

HOK-Elannolla on tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla kaikkiaan 27 yksikköä, joista entisiä Esso-asemia on kuusitoista. Kaksitoista niistä on tähän mennessä avattu ABC Deleinä, ja neljä ABC- Automaattiasemina.

ABC Deli Pukinmäki
Avoinna joka päivä ympäri vuorokauden
Liikennemyymäläpäällikkö Petri Letti
puh. 010 76 66831
petri.letti@sok.fi

Osoite:
Seppämestarintie
00729 Helsinki
Lp 770 Polttoneste, lp 771 Deli, lp 772 Pesu

Lisätietoja:
HOK-Elannon ABC-ketju
Markku Kuusinen
ABC-ketjunjohtaja
puh. 010 76 60673
markku.kuusinen@sok.fi

Uutinen koskee toimipaikkoja:
ABC Deli
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun ABC Deli toimipaikkoja:
Ketju: ABC Deli