25.10.2007

Osuuskaupan tiedote 25.10.2007

Pääasiassa ihminen ja edut!

 

Pääasiassa ihminen ja edut!
Mukavan ja helpon pankkiasioinnin aika alkoi nyt, sillä S-Pankki on avattu. Kauppapankissa voit piipahtaa samalla, kun täytät ostoskassisi pöydän antimilla. Suomalainen S-Pankki tarjoaa sinulle kilpailukykykyiset pankkipalvelut, laajan palveluverkoston sekä vuorokauden ympäri palvelevan verkkopankin. Pikapuoliin saat kirjeen, jossa kerromme sinulle tarkemmin tiliasioista. Tässä lyhyesti kuitenkin tärkeimmät:
• Pankin auettua säästökassoissa olevat varat ovat siirtyneet S-Pankkiin, jonne sinulle on avattu oma S-Tili.
• Varojen siirtyminen S-Pankkiin ei edellytä sinulta mitään toimenpiteitä eikä se vaikuta nykyisten S-Etukorttien käyttöön mitenkään, vaan voit käyttää korttiasi kuten ennenkin.
Kirjeessä olevasta taulukosta näet uudet tilitietosi, mm. pankkitilinumerosi sekä S-Pankin tilille siirtyneiden varojen saldon. Kirjeestä saat lisätietoja S-Tilin ominaisuuksista ja muista S-Tiliin liittyvistä asioista. Kirjeen mukana saat myös lopetustiliotteet säästökassatileistäsi, joista varat on siirretty S-Pankkiin.
 
Edut odottavat!
S-Pankin avauduttua kauppapankin monipuoliset edut ja palvelut ovat käytössäsi. Maanlaajuisen verkoston, S-Etukorttiin liitettävän Visan ja kilpailukykyisen koron lisäksi hyödyt myös ajansäästöstä. Sillä yhdellä käynnillä hoidat ostokset ja pankkiasiat – ja kotikoneeltasi verkkopankissa asiat hoituvat vaivattomammin. Hyödynnä ja nauti kaikista eduista.
 
Pankkitunnuksilla verkkoon
Kätevimmin pankkiasiasi hoituvat kotikoneeltasi juuri silloin, kun se parhaiten sopii aikatauluusi. Helppokäyttöisen, kätevän ja turvallisen verkkopankin kautta voit esimerkiksi maksaa laskuja, seurata tilitapahtumiasi, nimetä tilejä – monen muun asian lisäksi. Pankkitunnuksilla pääset S-Pankin verkkopankkiin ja asioimaan S-Pankki Asiakaspalveluun. Pankkitunnuksesi muodostuvat henkilökohtaisesta käyttäjätunnuksesta ja kertakäyttöisistä tunnusluvuista. Hanki pankkitunnukset, niin säästät aikaa itsellesi ja perheelle! Ja mikä parasta, osuuskaupan asiakasomistajille pankkitunnukset ovat maksuttomia!
Toimipaikkojen asiakaspalvelupisteestä saat pankkitunnukset heti käyttöösi. Lomakkeella voit hakea pankkitunnukset toimipaikkojen asiointipisteistä, jolloin saat tunnuslukutaulukon mukaasi ja käyttäjätunnuksen postitse kotiisi.
 
S-Etukorttiisi Visa
Tee S-Etukortistasi kansainvälinen, liitä siihen Visa ja sitä kautta erilaisia maksuominaisuuksia, kuten Visa credit, Visa debit tai molemmat. Näin sama kortti käy sekä Bonuksen kerryttämiseen että maksu- ja luottokortiksi.
Yhdellä kortilla pärjäät tällöin matkustitpa koti-Suomessa tai ulkomailla. Monipuolisin maksukortti osuuskaupan asiakasomistajille on S-Etukortti Visa Credit/Debit, jossa on luotto- ja maksuominaisuus. Ostotilanteissa saat valita kumpaa ominaisuutta käytät maksamiseen.
Katso lisää osoitteessa www.s-pankki.fi S-Pankki palveluksessasi!
Kun haluat lisätietoja S-Pankin tuotteista ja palveluista, kysy S-Pankki Asiakaspalvelusta, puh. 010 76 5800 (ma–pe klo 8–20, puhelun hinta 0,0821 €/puhelu + 0,119 €/min).