29.4.2016

Osuuskaupan tiedote 29.04.2016

Osuuskauppa Keula aloittaa uuden S-marketin rakentamisen Säkylässä

Osuuskauppa Keula aloittaa uuden S-marketin rakentamisen Säkylässä kesän 2016 aikana. Uusi S-market rakennetaan nykyisen ABC-automaattiaseman kanssa samalle tontille Säkylän uudelle liikealueelle. Rakennustöiden valmistelut tontilla aloitetaan kesäkuun aikana.

"Toteutamme uuden S-marketin hyödyntäen uusinta tekniikkaa: energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja eli mm. kaupan kylmälaitteistojen kylmäaineena on hiilidioksidi. Nykyinen Säkylän S-market avattiin vuonna 1999 ja nyt rakennettava S-market toteutetaan uutta konseptia noudattaen, mikä näkyy asiakkaille esimerkiksi tuotteiden esillepanoissa", toteaa toimialajohtaja Sami Junnila Osuuskauppa Keulasta.

Uusi S-market tulee tarjoamaan laajat ruokakaupan valikoimat väljissä, nykyaikaisissa tiloissa. S-marketin vahvuuksia ovat jatkossakin edullinen hintataso, asioinnin helppous ja nopeus sekä asiakkaiden tarpeisiin suunnitellut oikeanlaiset valikoimat. Säkylän uusi liikealue mahdollistaa myös väljät parkkialueet.

Liikerakennuksen kerrosalaksi tulee 2 300 neliötä
"Uuden liikerakennuksen pinta-alaksi tulee 2 300 neliötä. Kiinteistö rakennetaan mahdollisimman energiatehokkaaksi. Kaupan lämmitys, jäähdytys ja kylmälaitteisto on integroitu maahan porattaviin maalämpökaivoihin. Investoinnin kokonaisarvo nousee yli neljään miljoonaan euroon", kertoo toimitusjohtaja Mika Marttila.

Keulan päivittäistavarakaupan myynti on kehittynyt alkuvuonna suunnitellusti
Vuosi 2016 on käynnistynyt Osuuskauppa Keulan päivittäistavarakaupassa odotetusti. Alkuvuoden päivittäistavarakaupan myynti on kasvanut aikaisempaan vuoteen lähes 4%, joka on markkinakasvua hieman enemmän. Myynnin kasvuun isona vaikuttavana tekijänä on ollut alkuvuonna laajennetut aukiolot.

Alkuvuoden aikana Osuuskauppa Keulan omistajaksi on liittynyt 500 taloutta ja 80 prosentilla toimialueemme talouksista on käytössä S-Etukortti. Keulan omistajille on maksettu alkuvuonna Bonusta ja maksutapaetua yhteensä 1,5 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Mika Marttila 044 7330 210
toimialajohtaja Sami Junnila 0440 721 373