26.3.2013

Osuuskaupan tiedote 26.03.2013

Osuuskauppa Hämeenmaan edustajiston vaaleissa 328 ehdokasta

Osuuskauppa Hämeenmaan edustajiston vaalit järjestetään huhtikuussa 2013. Vaalien ehdokasasettelu alkoi 14.1. ja päättyi 18.2. Ehdolle asettuu yhteensä 328 osuuskaupan jäsentä eli asiakasomistajaa. Tämä on 35 enemmän kuin viime vaaleissa neljä vuotta sitten.

– Ehdokasasettelu sujui kaikilta osin hienosti. On upea huomata, että niin moni asiakasomistajistamme kokee vaikuttamisen edustajiston kautta mielekkääksi, Osuuskauppa Hämeenmaan talousjohtaja Risto Korkka iloitsee.

Edustajisto nimensä mukaisesti edustaa osuuskaupan jäseniä eli asiakasomistajia Hämeenmaan hallinnossa. – Edustajiston tehtävä on äärimmäisen tärkeä paitsi päätöksiä tekevänä toimielimenä, myös kontaktipintana ja äänitorvena asiakasomistajien ja osuuskaupan johdon välillä, Risto Korkka kertoo.

Vaalien äänestysaika on 2.-22.4. Äänioikeutettuja ovat kaikki ennen vaalivuoden alkua jäseniksi tulleet ja 15 vuotta täyttäneet osuuskaupan jäsenet.

Vaalien ehdokkaat tulevat kolmelta eri jäsenalueelta:

1. jäsenalueelta 89 ehdokasta (Lahti),

2. jäsenalueelta 111 ehdokasta (Asikkala – Padasjoki – Heinola – Hartola – Sysmä – Hollola – Kärkölä – Nastola – Orimattila – Myrskylä ),

3. jäsenalueelta 128 ehdokasta (Hämeenlinna – Hämeenkoski – Janakkala – Hattula –Riihimäki – Hausjärvi – Loppi – Forssa – Tammela – Humppila – Jokioinen – Ypäjä).

Edustajistoon valitaan 45 jäsentä. Vaalien tulos julkistetaan 27.4.2013.

 

Ehdokaslistat ja lisätietoa vaaleista: s-osuuskauppavaalit.fi/hameenmaa

Liitetiedostot