21.12.2015

Osuuskaupan tiedote 21.12.2015

Osuuskauppa Hämeenmaalle Škodan ja Mazdan edustus Hämeenlinnassa

Osuuskauppa Hämeenmaa vahvistaa autokaupan tarjontaansa ja ostaa Hämeen Tehoauto Oy:n, jolla on Škodan ja Mazdan merkkiedustukset Hämeenlinnassa.

- Kaupan myötä Hämeenmaalla on erinomainen merkkivalikoima toimialueellaan. Škodan ja Mazdan lisäksi meillä on Toyotan edustus Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä ja Lahdessa. Lisäksi myymme Fordia Lahdessa, kertoo autokaupasta vastaava toimialajohtaja Risto Korkka

Hämeen Tehoauto on yksityinen autoliike, joka on tehnyt autokauppaa jo vuodesta 1951. Hämeen Tehoauto toimii täyden palvelun Škoda- ja Mazda-autotalona Hämeenlinnassa. Uusien autojen lisäksi Hämeen Tehoauto myy vaihtoautoja sekä harjoittaa varaosamyyntiä, korjaamo- ja huoltotoimintaa.  Henkilökuntaa Hämeen Tehoautolla on 15. Nyt tehdyllä kaupalla ei ole henkilöstövaikutuksia.

Hämeen Tehoauto Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.1.2016 alkaen Ilkka Isotalo (MBA), joka jatkaa edelleen myös Vesijärven Auto Oy:n toimitusjohtajana. Isotalo on työskennellyt Hämeenmaalla vuodesta 2012 alkaen.

- Saamme luotettavan jatkajan yrityksellemme. Hämeenmaalla on hyvät mahdollisuudet kehittää yrityksen toimintaa ja halu säilyttää sen hyvät asiakassuhteet, kertoo Hämeen Tehoauton nykyinen osakas Jukka Aalto.

Jatkamme myös Jukan kanssa itse työntekoa Hämeen Tehoautossa. On hienoa päästä kehittämään Hämeenlinnan alueen autokauppaa yhdessä Hämeenmaan kanssa, kertoo nykyinen osakas Pasi Elomaa.

Olen erittäin tyytyväinen tehtyyn kauppaan ja erityisen iloinen siitä, että Jukka Aalto ja Pasi Elomaa haluavat jatkaa asiakkaiden palvelemista Hämeen Tehoauton palveluksessa, kertoo Risto Korkka.

Škoda on vuonna 2015 Suomen kolmanneksi myydyin automerkki, jonka erittäin laajaan mallistoon kuuluu muun muassa Suomen myydyin automalli Octavia sekä monikertainen testivoittaja, täysin uusi iso Superb.

Mazdan tekniikaltaan edistyksellinen SKYACTIV-mallisukupolvi on nykyaikaisesti muotoiltu ja siitä löytyy vaihtoehdot avoautosta kaupunkimaasturiin.

Lisätietoja:

Osuuskauppa Hämeenmaa, talousjohtaja, toimialajohtaja Risto Korkka, 0500 301 794

Hämeen Tehoauto Oy, toimitusjohtaja ja osakas Jukka Aalto, 0400 950 696

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Auton huoltopalvelut
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Auton huoltopalvelut toimipaikkoja: