4.5.2011

Osuuskaupan tiedote 04.05.2011

Osuuskauppa Hämeenmaa työllistää lähes 900 kesätyöntekijää kesäksi 2011

Tulevana kesänä Hämeenmaa työllistää yhteensä 878 (v.2010 828) kesätyöntekijää, joista Tutustu työelämään ja tienaa  –kesäharjoittelijoita on 517 (v.2010 422).

Kesätyöntekijöitä ja -harjoittelijoita otettiin laajasti Hämeenmaan eri toimialoille. Suurimpia kesätyöllistäjiä ovat Hämeenmaan Prismat, ABC-liikennemyymälät ja isoimmat S-marketit ympäri toimialuetta.

- Kaikki työtehtävämme liittyvät asiakaspalveluun. Kesäksi olemme palkanneet esimerkiksi myyjiä, tarjoilijoita, kokkeja ja liikennemyymälätyöntekijöitä. Kaikille kesätyöntekijöille järjestämme perehdytyksen ja työhön ohjauksen. Tällä tavalla pyrimme tukemaan jokaisen ammatillista kehittymistä, kertoo Osuuskauppa Hämeenmaan henkilöstöjohtaja Mirkka Voutilainen.

Hyvä määrä hakijoita Hämeenmaan kesätyöpaikkoihin

Tänä vuonna kesätöitä haki yhteensä yli 7 000 kanta- ja päijäthämäläistä nuorta

Hämeenmaan kesätyöpaikkojen hakuaika päättyi huhtikuun lopussa. Kesätyöpaikkahakemusten suuri määrä yllätti jälleen positiivisesti. Hakemuksia tuli sähköisesti 6 547, joista osa oli Tutustu työelämään ja tienaa –kesäharjoittelijoita. Tämän hakemusmäärän lisäksi myös toimipaikkoihin on tullut suoraan yli tuhat hakemusta.

- Haluamme lämpimästi kiittää kaikkia kesäpaikan hakijoita ja toivottaa uudet kesätyöntekijät tervetulleiksi taloon, kertoo Voutilainen.