9.3.2010

Osuuskaupan tiedote 09.03.2010

Osuuskauppa Hämeenmaa myy suomalaista maitoa

S-ryhmän maitovalikoima on noussut valtakunnalliseksi puheenaiheeksi viime perjantaista alkaen. Uutisoinnista on virheellisesti jäänyt vaikutelma, että S-ryhmässä oltaisiin siirrytty myymään pelkästään Arla Ingmanin ruotsalaista alkuperää olevaa maitoa. Näinhän asia ei ole.

 

Osuuskauppa Hämeenmaalla on koko 2000-luvun ollut valikoimissaan sekä Arla Ingmanin että Valion kotimaiset maidot. Arlan ruotsalaista alkuperää olevat maidot, jotka pakataan ja jalostetaan Hämeenlinnan Osuusmeijerissä, ovat valikoimissa osassa Hämeenmaan marketeissa asiakkaiden toiveiden vuoksi. Tulemme jatkossakin myymään asiakkaiden toiveiden mukaisesti Valion ja Arla Ingmanin maitoja.

 

Arla Ingman –tuotemerkillä myytävä maito on 100 %:sti suomalainen tuote niin alkutuotannon, jalostuksen kuin kuljetustenkin osalta. Arla Ingmanin maidon tuottaa n. 1100 suomalaista sopimustilaa. Olemme vakuuttuneita siitä, että nämä maatalousyrittäjät tuottavat aivan samaa erinomaista maitolaatua kuten kollegansa kaikkialla Suomessa.

 

Osuuskauppa Hämeenmaa on kuluttajaosuuskunta, jonka perustehtävä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajille. Meille hämeenmaalaisille kuluttajan etu on tärkeintä ja se myös ohjaa toimintaamme. Me Hämeenmaassa haluammekin antaa asiakkaan valita omien tarpeiden, hinnan ja arvostusten mukaan.

 

Osuuskauppa Hämeenmaa, asiakkaidensa omistama

Lisätietoja : Osuuskauppa Hämeenmaa, Market- ja rautakaupan toimialajohtaja Olli Vormisto, GSM 050 358 8336