4.2.2016

Osuuskaupan tiedote 04.02.2016

Osuuskauppa Arina on Suomen 3. innostavin työpaikka

Corporate Spirit on suomalainen HR Intelligence -yritys, joka tarjoaa henkilöstötutkimuksia ja johtamisarviointeja, sekä tutkimustulosten hyödyntämispalveluita. Corporate Spirit tuottaa luotettavaa, riippumatonta tietoa ja sitä jalostavia kehittämispalveluita, joilla työelämän laatua ja organisaatioiden kannattavuutta voidaan parantaa. www.corporatespirit.fi

 

Suomen innostavimmat työpaikat on tunnustus yrityksille, joissa on korkea henkilöstön omistautuneisuus. Suomen innostavimmissa työpaikoissa on motivoitunut henkilöstö, joka innostuu työstään, on sitoutunut ja tukee yritystä menestymään. Kyseessä on työpaikka, jossa ihmiset voivat ja haluavat tehdä parhaansa. www.innostavimmat.fi

Suomen innostavimmat työpaikat palkittiin 2.2. Helsingin Korjaamolla. Tunnustus myönnetään tutkimus- ja konsultointiyritys Corporate Spirit Oy:n suomalaisille asiakkailleen toteuttamien henkilöstötutkimustulosten perusteella. Corporate Spirit on henkilöstötutkimusten markkinajohtaja Suomessa 30 vuoden kokemuksella. Tutkimuksiin vastaa vuosittain lähes 200 yrityksen yli 70 000 työntekijää. Vuosittain palkitaan Suomen kolme innostavinta työpaikkaa.

Ainutlaatuinen "Suomen innostavimmat työpaikat" tunnustus myönnetään yrityksille, joiden henkilöstö on erityisen omistautunut ja sitoutunut yrityksen arvoihin sekä valmis ylimääräisiinkin ponnistuksiin tärkeiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Suomen innostavimmissa työpaikoissa henkilöstö on muita tyytyväisempiä erityisesti johtamiseen ja yritykseen työnantajana. Vain 6 % yrityksistä saa innostavan työpaikan tunnustuksen, ja näistä Arina palkittiin 3. innostavimpana.

– Arinalaiset arvostavat tunnustusta, joka on koko henkilöstön yhdessä saavuttama. Osuuskaupan tarkoitus on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajilleen eli pohjoissuomalaisille kotitalouksille. Osuustoiminnallinen arvopohja sitouttaa koko organisaation yhteistyöhön. Tuloksena on innostava työilmapiiri, jossa kaikki Arinalaiset puhaltavat yhteen hiileen, kiittävät Osuuskauppa Arinan toimitusjohtaja Veli-Matti Puutio ja henkilöstö- ja kehitysjohtaja Jari Karjalainen.