5.12.2016

Osuuskaupan tiedote 05.12.2016

Nelipyörän uusi autotalo avataan Hämeenlinnassa

Osuuskauppa Hämeenmaan autotalot Nelipyörä ja Hämeen Tehoauto avaavat uudet tilansa asiakkaille keskiviikkona 7.12.2016 Hämeenlinnan Tiiriössä. Toiminta jatkuu yhdessä Nelipyörän nimen alla. Täyden palvelun autotalon merkkiedustukseen kuuluvat Toyota, Škoda ja Mazda.

Osuuskauppa Hämeenmaa vahvisti autokaupan tarjontaansa Hämeenlinnassa ostaessaan viime joulukuussa Hämeen Tehoauto Oy:n.
− Saimme autokauppaamme kaksi uutta merkkiä, Škodan ja Mazdan, Nelipyörän Toyota-malliston rinnalle. Meillä oli heti tahtotila tuoda autotalot yhteisen katon alle. Synergiahyödyt ovat merkittävät. Molemmilla taloilla on paikkakunnalla pitkät perinteet ja uskolliset asiakkaat, joiden uskomme hyötyvän muutoksesta, kertoo Hämeenmaan autokaupan toimialajohtaja Risto Korkka.

Liiketoimintaa jatkuu uusissa tiloissa Nelipyörän nimen alla.
− Rakentaminen alkoi vuoden 2016 alussa. Investoinnin suuruus on noin 7 miljoonaa euroa. Tilat ovat komeat, 5000 m². Laajennamme myös heti palvelutarjontaamme, ja aloitamme kevyen kaluston määräaikaiskatsastamisen vuoden alussa, Risto Korkka kertoo.

Hämeenmaan autokaupalla on toimialueellaan parhaillaan käynnissä muitakin hankkeita.
− Investointiohjelmamme tähtää talojen volyymin ja kilpailukyvyn kasvattamiseen. Seuraava etappi on ensi keväässä, kun Nelipyörä Hyvinkää saa Škodan merkkiedustuksen myötä uutta myymälätilaa, Korkka toteaa.

 

Nelipyörä Hämeenlinna avataan 7.12.2016 klo 9 osoitteessa Paroistentie 2, Hämeenlinna.

Lisätiedot:
Osuuskauppa Hämeenmaa, toimialajohtaja Risto Korkka, puh. 050 030 1794