4.3.2011

Osuuskaupan tiedote 04.03.2011

Market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja on valittu

Satakunnan Osuuskaupan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtajaksi on valittu KTM Jussi Kaartinen (synt. 1970). Hän aloittaa tehtävässään 7.3.2011. Toimialajohtajan tehtävä vapautui Harri Tuomen siirryttyä tehtävästä Satakunnan Osuuskaupan toimitusjohtajaksi.

Kaartinen siirtyy uuteen tehtäväänsä osuuskaupan sisältä S-market-ryhmäpäällikön tehtävästä. Kaartinen on työskennellyt S-ryhmässä jo 20 vuotta ja toiminut mm. Prisma Lahden vapaa-aikaosaston päällikkönä sekä S-ryhmän Jollas Instituutissa vähittäiskauppatiimin esimiehenä ja koulutuspäällikkönä. Satakunnan Osuuskauppaan Jussi Kaartinen tuli vuonna 2007 S-market-ryhmäpäälliköksi.

"Uuden toimialajohtajan valinnassa tärkeinä seikkoina vaikuttivat kokemus ja näytöt tuloksellisesta johtamisesta market- ja tavaratalokaupan alalla. Jussi Kaartinen on osoittanut olevansa taitava liiketoimintaosaaja ja erityisesti hänen vahva alueensa on ihmisten johtaminen", toteaa Satakunnan Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Tuomi.

"Hyvän työnantajan ja henkilökunnan kanssa voi hyvin mielin ottaa uusia haasteita vastaan. Market- ja tavaratalokaupassa menestyminen syntyy hyvällä yhteispelillä ja tähän yhteistyöhän haluan jatkossakin osallistua. Toimialajohtajana minun pitää pystyä ylläpitämään ja luomaan hyvän työteon mahdollisuuksia asiakaspinnassa. Kilpailukykyisten palveluiden ja etujen tuottaminen asiakkaille on edelleen päätehtävämme – asiakaskohtaamisissa meidän on onnistuttava päivittäin ", kommentoi uusi toimialajohtaja Jussi Kaartinen.