25.10.2016
2 kommenttia

Osuuskaupan tiedote 25.10.2016

Maailman helpoin mobiilitankkaus nyt käytössä Turun Osuuskaupan alueella

Auton tankkaaminen on muuttunut entistä helpommaksi.

Maailman helpoin tankkaus toimii näin: Aja ABC-asemalle ja pyyhkäise puhelimestasi S-mobiili auki. Valitse ABC-välilehti. S-mobiili tunnistaa älypuhelimesi paikannustietojen perusteella, millä ABC-asemalla olet. Valitse puhelimestasi, mistä mittarista tankkaat. Sitten tankkaat. Ja se on siinä.

Tämä on ABC-mobiilitankkaus. Se poistaa tankkaamisesta yhden vaiheen, kun mittarilla ei enää tarvitse kaivaa esiin maksukorttia. Tankkaus vaatii yhteensä vain kolme painallusta älypuhelimella. Maksaminen hoituu automaattisesti S-mobiiliin kautta, kun mobillitankkauspalveluun on rekisteröity S-Etukortti Visa. Toistaiseksi mobiilitankkauksen maksun voi hoitaa vain S-Etukortti Visalla (debit/credit).

Uusi mobiilitankkaus on mahdollista nyt myös Turun Osuuskaupan 27 ABC-asemalla. Tarvitset vain älypuhelimen, jonka S-mobiili-sovellukseen on rekisteröity S-Etukortti Visan tiedot.

ABC-asemalla sovellus tunnistaa auton sijainnin, jolloin tankkaajan tehtäväksi jää valita sovelluksesta mittari ja tankata. Maksaminen hoituu S-mobiilin kautta maksukortilta. Tankkaus vaatii yhteensä vain kolme painallusta älypuhelimella.

Kun mobiilitankkaus on otettu käyttöön, puhelimesta voi seurata polttoaineen kulutusta euroissa ja litroissa. Palvelu on saatavilla iPhone-, Android- ja Windows-älypuhelimille.

Turun Osuuskaupan tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja omistajillemme. Olemme iloisia, kun voimme helpottaa kaikkien meidän arkea tarjoamalla mobiilitankkauspalvelun, kertoo ABC-liikenne- ja automaattiasemista vastaava ryhmäpäällikkö Tuomas Valanne.

Sovellus on S-ryhmän tarjoama kansainvälisestikin ainutlaatuinen palvelu. Maailmasta ei löydy vastaavaa ostamisen, maksamisen ja pankkiasioinnin yhdistävää sovellusta.

Lisätiedot:

Ryhmäpäällikkö Tuomas Valanne, 010 764 4114, tuomas.valanne@sok.fi