12.4.2017

Osuuskaupan tiedote 12.04.2017

Maailman helpoin mobiilitankkaus nyt käytössä Hämeenmaalla

Auton tankkaaminen on muuttunut entistä helpommaksi. Suosittu mobiilitankkaus on mahdollista tästä lähtien myös Osuuskauppa Hämeenmaan 36:lla ABC-asemalla. Tarvitset vain älypuhelimen, jonka S-mobiili-sovellukseen on rekisteröity S-Etukortti Visan tiedot.

ABC-asemalla puhelimen sovellus tunnistaa auton sijainnin, jolloin kuljettajan tehtäväksi jää valita sovelluksesta mittarin numero, nostaa polttoainepistooli ja aloittaa tankkaus. Maksaminen hoituu automaattisesti maksukortilta. Tankkaus vaatii yhteensä vain kolme painallusta älypuhelimella.

Kun olet ottanut mobiilitankkauksen käyttöön, pystyt seuraamaan puhelimestasi myös polttoaineen kulutusta euroissa ja litroissa. Palvelu on saatavilla iPhone-, Android- ja Windows-älypuhelimille.

– Hämeenmaan tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajille. Olemme iloisia voidessamme tuoda tämän edistyksellisen palvelun helpottamaan asiakasomistajiemme arkea. ABC-mobiilitankkaus lyhentää tankkaamiseen kuluvaa aikaa ja on lisäksi turvallinen ratkaisu, kun tankkauksen maksaminen tapahtuu auton sisällä muutamalla kännykän painalluksella, kertoo toimialajohtaja Jouni Viljanen Osuuskauppa Hämeenmaalta.

Teknologiastaan kansainvälisesti palkittu ABC-mobiilitankkaus toimii osana S-mobiili-sovellusta, joka on S-ryhmän tarjoama ainutlaatuinen ostamisen, maksamisen ja pankkiasioinnin yhdistävä palvelu. Maksuton S-mobiili tuo puhelimeesi mobiilitankkauksen lisäksi kertyneen Bonuksen, S-Pankin raha-asiat, S-ryhmän parhaimmat edut ja toimipaikat sekä ostostesi takuukuitit.

S-mobiili on ladattavissa:

iPhone-puhelimet: https://itunes.apple.com/us/app/s-mobiili/id740514933?mt=8

Android-puhelimet: https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.spankki

Windows-puhelimet: https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/s-mobiili/9wzdncrf01hl

Mobiilitankkaus ABC:n sivuilla: https://www.abcasemat.fi/fi/abc/polttoaineet/abc-mobiilitankkaus

Lisätiedot: Osuuskauppa Hämeenmaa, toimialajohtaja Jouni Viljanen, puhelin 0500 845 930