13.7.2015

Osuuskaupan tiedote 13.07.2015

Lohjan Rantajamit 2015 pääsi kävijätavoitteeseensa

Neljännettoista SSO:n järjestämät Lohjan Rantajamit päättyivät sunnuntaina 12.7.2015. Tapahtuma onnistui hyvin ja kokonaiskävijätavoite toteutui. Loppuunmyydyn lauantain ja sunnuntain Family Dayn ansiosta Rantajamien kävijämäärä kipusi  12 000:een, joka on historian suurin kävijämäärä ja näin ollen tapahtuma painii kokoluokassaan valtakunnallisestikin jo merkittävien tapahtumien sarjassa. 
 
– Sää oli sateisista ennusteista huolimatta kohtuullisen hyvä. Olemme erittäin tyytyväisiä jamien toteutukseen ja kävijämäärään. Sunnuntain Family Day sai suuren suosion, joka yllätti positiivisesti. Yrityslippuja menisi enemmänkin, mutta telttamme tila on rajallinen, kertoo SSO:n toimialajohtaja Kosti Talala.
 
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n järjestämät Rantajamit on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Lohjan kesän tapahtumista. Rantajamit työllistää päivittäin 40-50 henkeä sekä monia yhteistyökumppaneita Lohjalta ja sen lähialueelta.
 
- Suuret kiitokset Rantajamien toteuttajatiimille, yhteistyökumppaneille, viranomaisille ja Rantajamien alueen asukasyhdistykselle! Yhteistuumin olemme saaneet rakennettua Rantajameista hyvän ja vetovoimaisen tapahtuman, joka on kestänyt alueella jo 25 vuotta, sanoo Talala.
 
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO kiittää Rantajamit 2015 kävijöitä ja toivottaa kaikki tervetulleiksi jälleen ensi kesänä!
 
Lisätietoja: SSO, toimialajohtaja Kosti Talala, kosti.talala@sok.fi,  p. 044 770 5188
 
 
Liitetiedostot