4.2.2009

Osuuskaupan tiedote 04.02.2009

Lisää lähikaupan palveluja Tampereelle

Pirkanmaan Osuuskauppa avaa Tampereen Järvensivulle uuden Salen keskiviikkona 30. tammikuuta 2008 kello 10.00 osoitteessa Järvensivuntie 15. Uusi Sale laajentaa osuuskaupan palvelutarjonnan nyt myös Järvensivulle, jossa on pitkään odotettu Bonusta myöntävän lähikaupan palveluja.

Tampereen Järvensivun entinen teollisuus- ja varastoalue on rakentunut nopeasti asuinalueeksi. Alueelle on rakennettu kerrostalokeskittymä, jonka viimeisiä kerrostaloja vielä rakennetaan. Aluetta on rakentanut kolme isoa rakennusliikettä; Pohjola, Skanska ja YIT.

Sale Järvensivu toimii YIT:n rakentamassa, Tampereen seudun opiskelija-asuntosäätiön omistaman kerrostalon kivijalassa. Salen kokonaispinta-ala on noin 330 m2 ja myyntipinta-ala noin 240 m2.

Salen lähialueella asuu noin 3 000 asukasta, joilla ei ole tähän asti ollut asuinalueellaan kunnon kaupan tarjontaa. Asukkaat ovat käyneet päivittäistavaraostoksilla mm. Kalevan, Koivistonkylän ja Tullintorin alueilla.

Salessa panostetaan erityisesti pysyvästi edulliseen hintatasoon, ostamisen helppouteen ja tuoreuteen. Lisäksi Salesta saa Bonusta S-Etukortilla jopa viisi prosenttia ja maksutapaetua 0,5 prosenttia S-Etukortilla maksetuista ostoista.

Sale työllistää yhdeksän henkilöä, ja myymäläpäällikkönä toimii Mari Junnila, joka on siirtynyt Järvensivulle Sale Hatanpään vastaavista tehtävistä. Sale on avoinna viikon jokaisena päivänä palvellen arkisin kello 7-21, lauantaisin kello 7-18 ja sunnuntaisin kello 12-21. Salesta saa myös Veikkauksen palvelut.

Osuuskauppa on panostanut viime vuosina lähikaupan palveluiden parantamiseen. Vuonna 2006 osuuskauppa avasi kaksi uutta S-marketia (Kangasala ja Ylöjärvi) ja kolme uutta Salea (Tampere Annala, Valkeakoski ja Ylöjärvi). Lisäksi osuuskauppa rakensi uudet, entiset korvaavat kaupat kahdelle paikkakunnalle; Salen Eräjärvelle ja S-marketin Viialaan.

Vuoden 2007 aikana osuuskauppa rakensi uuden, entisen myymälän korvaavan S-marketin Virroille, avasi Tampereella uudet S-marketit Hervantaan ja Kaukajärvelle, laajensi S-market Valkeakosken sekä remontoi Kurun Salen sisätilat. Lisäksi S-market Tullintori muutti uuteen Pendoliino-liikerakennukseen ja uuden S-market Vammalan rakennustyöt aloitettiin.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko
puh. 03-259 6600, gsm 0500-735 195