14.1.2019

Liity sinäkin Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajaksi!

Näin liityt

Voit liittyä asiakasomistajaksi

 • Asiakasomistajapalvelu- ja S-Pankki-pisteissämme: Prisma Mikkola, Prisma Länsi-Pori, Sokos Satakunta, S-market Huittinen ja S-market Kankaanpää. Katso aukioloajat tästä >>
 • Kiertävän palveluneuvojamme vieraillessa lähitoimipaikassasi. Katso aikataulu tästä >>
 • Netissä www.s-kanava.fi/liity >> Nettiliittyjälle lähetämme lahjakortin postissa (100 € osuusmaksun maksaneille).

Liittyessäsi sinulle avataan S-Tili S-Pankkiin Bonuksen maksamista varten. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin.

Sinustako asiakasomistaja? – 6 hyvää syytä lähteä mukaan:

 1. Bonus: Ylivoimaisesti tärkein syy lähteä asiakasomistajaksi on saamasi rahallinen palautus, Bonus. Sitä kertyy S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden yli 2000 toimipaikasta.
 2. Hintaetuja ja vaihtuvia tarjouksia: S-Etukortilla saat edullisemmin jokapäiväisiä hankintoja, herkuttelua, hemmottelua, elämyksiä ja arjen palveluita.
 3. Edullisemmin tapahtumiin ja aktiviteetteihin: Käy edullisemmin mm. elokuvissa, konserteissa ja huvipuistossa tai osallistu kesän monille festareille.
 4. Edullista ja käytännöllistä pankkipalvelua: Asiakasomistajana saat käyttöösi käyttötilin, S-Etukortti Visan ja verkkopankkitunnukset ilman vuosi- tai kuukausimaksuja.
 5. Luontoystävällistä kuitittomuutta: Useista toimipaikkojen ostoksista saat kassakuitin nyt sähköisenä.
 6. Maksutapaetua 0,5 %: Saat ostoistasi puoli prosenttia alennusta, kun maksat ne S-Etukortin maksuominaisuuksilla.

Tervetuloa Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajaksi!

Kun liityt Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajaksi, ja maksat heti liittyessäsi koko 100 euron osuusmaksun kerralla, saat tutustumisetuna 25 € S-ryhmän lahjakortin.
Lisäksi saat S-mobiili-sovellukseen etukuponkeja:

 • Päivälippu Porispereen. Koko vuoden voimassa olevien tutustumisetujen lisäksi annamme toukokuussa jokaiselle täyden 100 € osuusmaksun maksaneelle uudelle liittyjälle avoimen päivälipun elokuiseen Porispereen (arvo 54,50). Porisperen monipuolisessa kattauksessa mukana mm. Children Of Bodom, Therapy? (UK), D.R.I. (USA), Viikate, Chisu, Ruusut ja Ellips. Lisätietoja ohjelmistosta Porisperen verkkosivuilta www.porispere.fi
 • Etukuponki 2 x 5 € ravintolaan (Rosso Pori, Torero Pori, Amarillo Pori, Coffee House Pori, PizzaBuffa Pori ja Presso Pori) ja ABC-ravintolaan (ABC Huittinen, Kiikoinen ja Tikkula).
 • Etukuponki 20 € Oma Kööki Cateringiin.
 • Etukuponki 20 € yli 100 euron huolto- ja varaosaostoihin Autopalinille (Pori ja Rauma), Satakunnan Autotaloon (Pori) ja Karlaan (Huittinen, Kankaanpää, Pori tai Rauma).
 • Etukuponki 10 € Prismaan (Mikkola ja Länsi-Pori), S-markettiin (Harjavalta, Huittinen, Kankaanpää, Kokemäki, Merikarvia, Noormarkku ja Porissa Lukkarinsanta, Tikkula tai Herkku) ja Saleen (Honkajoki, Luvia, Opistonkatu Kankaanpäässä, Kiikka, Köyliö, Pomarkku, Porissa Lavia, Reposaari, Paratiisinmäki ja Vapaudenkatu) tai Vanha-Ulvila.
 • Etukuponki 10 € Porin Kodin Terraan.
 • Etukuponki 5 € Sokos Satakuntaan.
 • Etukuponki 10 € Prisma Mikkolan tai Länsi-Porin käyttötavaraosastoille (elektroniikka, kodinkoneet, kirjat, koti, urheilu, remontointi, puutarha, pukeutuminen, lasten vaatteet ja lelut).

 

Jos maksat liittyessäsi osuusmaksua alle 100 €, saat tutustumisetuna yllä mainitut etukupongit S-mobiiliin. Liittyessäsi osaosuusmaksulla (vähintään 20 €), voit kerryttää loput osuusmaksusta 2 vuoden aikana Bonuksilla ja maksutapaedulla. Kun osuusmaksusi on täyteen maksettu, saat Bonukset ja maksutapaedun S-Tilillesi.

S-mobiilin etukupongit ovat voimassa 3 kk.

Huomioi nämä asiat liittymisen yhteydessä annettavista tutustumiseduista:

Tutustumisetu koskee vain uusia S-ryhmän osuuskauppojen asiakasomistajia. Tutustumisetu ei koske jäsenyyden alle 1 v. sitten irtisanoneita ja uudelleen jäseneksi liittyviä henkilöitä tai sellaisia, jotka ovat jo asiakasomistajia toisessa S-ryhmän osuuskaupassa. Tutustumisetu myönnetään, kun henkilö perustaa oman asiakasomistajatalouden ja henkilöstä tulee talouden pääjäsen. Tutustumisetu koskee myös sellaisia asiakasomistajia, jotka siirtyvät toisesta osuuskaupasta Satakunnan Osuuskaupan jäseniksi (jäsenyys vain Satakunnan Osuuskaupassa).