20.12.2019

Osuuskaupan tiedote 20.12.2019

Liedon S-market laajenee ja uudistuu

Liedon S-market laajenee ja uudistuu täysin vuoden 2020 aikana. Laajennus- ja uudistustyöt käynnistyvät vuoden vaihteen jälkeen ja valmista tulee ensi jouluun mennessä.

Lisätietoja:

Turun Osuuskauppa, S-market Liedon marketpäällikkö Sari Niemi, puh. 010 764 4844
Turun Osuuskauppa, ryhmäpäällikkö Kari Öyry, puh. 010 764 4112

Lisätietoja:

Turun Osuuskauppa, S-market Liedon marketpäällikkö Sari Niemi, puh. 010 764 4844
Turun Osuuskauppa, ryhmäpäällikkö Kari Öyry, puh. 010 764 4112

- Uudistus toteutetaan vaiheittain siten, että rakennamme ensin kaupan kylkeen uudisosan, johon apteekki ja viereisen tontin Hesburger autokaistoineen siirtyvät. Tämän jälkeen laajennamme myymälää apteekin nykyiselle paikalle. Lisäksi Hesburgerin nykyinen ravintolarakennus puretaan ja siitä vapautuva tila hyödynnetään pysäköintialueena. Samalla saamme sisäänajoliittymän Hyvättyläntieltä uuden S-marketin pihalle. Myös Hanhenkaaren puoleinen sisäänajoliittymä siirtyy hieman lähemmäs torialuetta, kertoo ryhmäpäällikkö Kari Öyry Turun Osuuskaupasta.

Niin henkilökunta kuin asiakkaatkin ovat odottaneet Liedon S-marketin uudistusta.

- Odotamme innolla myymälän uudistusta. Saamme noin neljänneksen lisää myyntialaa ja tuotevalikoimamme kasvaa. Uudistuksessa koko myymälämiljöö uudistuu nykyaikaiseksi ja raikkaaksi uuden S-market-konseptin mukaiseksi kokonaisuudeksi, jossa asiointi on helppoa ja nopeaa. Edullisten hintojen, laajojen aukiolojen ja viihtyisän ja uudistetun asiointiympäristön lisäksi satsaamme tietysti ystävälliseen asiakaspalveluun ja esimerkiksi tarjolla olevien hedelmien ja vihannesten jatkuvaan tuoreuteen, marketpäällikkö Sari Niemi Liedon S-marketista iloitsee.

S-market Lieto ja ABC-asema ovat avoinna normaalisti myös uudistustöiden ajan.

Liedon S-marketin rakennusurakasta vastaa TKU-Rakennus Oy.

 

Uutinen koskee toimipaikkoja:
S-market
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun S-market toimipaikkoja:
Ketju: S-market