24.9.2018

Osuuskaupan tiedote 24.09.2018

Launeen Prisman ABC Pesukatu uudistui!

Uudistuksen myötä ABC Pesukadun pesujen nopeus, helppous ja sujuvuus lisääntyivät entisestään. Pesukadulla on Lahden nopeimmat autopesukoneet, jotka on varustettu moderneimmalla tekniikalla.

ABC -pesu maksetaan autosta käsin palvelevalle henkilökunnalle. Käytössä on uusin tekniikka, joka tekee ABC -autopesusta nopean, energiatehokkaan ja takaa korkean pesulaadun. Ympäristöystävällisyyttä lisäävät ympäristömerkityt pesuaineet.

Edistykselliset korkeapainepesurit puhdistavat auton pinnat ennen harjapesua. Pesuharjoissa käytetään uusia Softecs-pehmoharjoja ja FoamSensation-ominaisuus tuo pesuun valoefektein varustetun pesuvaahdon, joka tekee autopesusta aivan uudenlaisen elämyksen. Kuivaustuloksen viimeistelyyn on tuotu uutuutena perinteisten kuivaimien lisäksi myös erilliset kuivausharjat. Tämä on uusinta uutta autopesujen saralla.

Perinteisen kertapesun lisäksi auton voi pestä myös kuukausihintaisilla pesukorteilla, joilla asiakas voi pestä autonsa vaikka joka päivä. Avajaiskampanjassa Loistopesun kuukausikortin hinta on  39€/kk tai 99€/3kk.
ABC Pesukatu Laune palvelee arkisin ma-pe klo 8.00-21.00, lauantaisin klo 8.00-18.00 ja sunnuntaisin klo 10.00-18.00.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
ABC CarWash
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun ABC CarWash toimipaikkoja:
Ketju: ABC CarWash