28.5.2014
25 kommenttia

LähiTapiolan vakuutuksista turvaa ja Bonusta

LähiTapiolan vakuutuksista on saanut Bonusta viime vuoden kesäkuusta alkaen. Vakuutusyhteistyö on osa laajempaa strategista kumppanuutta.

Näin rekisteröidyt

LähiTapiolan vakuutuksista alkaa kertyä Bonusta, kun vakuutuksenmaksaja on rekisteröitynyt Bonuksen saajaksi.

  • Netissä päivittäin klo 7–23 osoitteessa lahitapiola.fi/bonus, jossa asiakkuus tunnistetaan pankkitunnuksilla kirjautumalla.
  • Puhelimitse LähiTapiolan palvelunumerossa 0800 123222. (ma–pe klo 8–18)
  • LähiTapiolan palvelupisteissä.

Ne asiakasomistajat, jotka eivät vielä ole LähiTapiolan asiakkaita voivat jättää vakuutuksiinsa liittyen yhteydenottopyynnön verkossa osoitteessa lahitapiola.fi/bonus. Samasta osoitteesta löytyy myös tarkempaa tietoa Bonusta kerryttävistä vakuutuksista.

S-ryhmän vakuutusyhteistyökumppanina on toiminut kesäkuusta 2014 lähtien LähiTapiola. Yhteistyö on tuonut Bonuksen piiriin suuren osan LähiTapiolan yksityisasiakkaiden vakuutuksista.

– Yhteistyökumppanit laajentavat asiakasomistajille tarjottavia etuja ja palveluja niille alueille, joilla S-ryhmällä ei ole omaa liiketoimintaa. Vakuutusyhteistyö on koettu tutkimusten mukaan erittäin tärkeäksi asiakkaidemme keskuudessa, kertoo kehityspäällikkö Mika Hovi SOK:n Asiakkuus-yksiköstä.

Enemmän kuin bonusyhteistyötä

Vakuutusyhteistyö on osa laajempaa strategista yhteistyötä LähiTapiolan kanssa, josta yhtenä esimerkkinä viime vuoden toukokuussa  toteutunut S-Pankin ja LähiTapiola Pankin fuusio. Myös S-Etukortteihin painetaan LähiTapiolan logo. LähiTapiolan logo tulee niiden asiakasomistajien maksuominaisuudella varustettuun S-Etukorttiin, jotka ovat rekisteröityneet Bonuksen piiriin LähiTapiolassa.

S-kanavan sisällöt asiasanalla: S-etukortti, Vakuutus ja talous, Yhteistyökumppanit