3.9.2007

Osuuskaupan tiedote 03.09.2007

Kuukauden kuulumiset!

Turun Osuuskaupan hyvä kehitys jatkuu

TOK:n alkuvuoden myynti ja samalla asiakasomistajien kerryttämä Bonus on kehittynyt hyvin. Tammi-kesäkuussa TOK:n myynti oli 229 miljoonaa euroa, jossa oli kasvua edellisvuoteen + 20,4 %. Hyvä myynnin kasvu on seurausta palveluverkoston laajentumisesta, sekä siitä, että asiakasomistajat ovat keskittäneet hankintojaan TOK:n eli omistamansa osuuskaupan toimipaikkoihin. TOK:n asiakasomistajat kerryttivät Bonusta tammi-kesäkuussa yli 8,5 miljoonaa euroa, joka oli + 19,1 % edellisvuoden vastaavaa aikaa enemmän.

Myös TOK:n asiakasomistajamäärä on edelleen voimakkaassa kasvussa. Uusia asiakasomistajatalouksia on liittynyt alkuvuoden aikana yli 5 000. Viime vuosien asiakasomistajamäärän voimakas kasvu ja asiakasomistajien ostojen keskittäminen omaan osuuskauppaan on mahdollistanut voimakkaan palveluverkoston kehittämisen.

Alkuvuoden aikana avattiin kaikkiaan 5 uutta toimipaikkaa; 3 S-marketia ja 2 Salea. Palveluverkoston laajenemistyöt ovat parhaillaan käynnissä Turun Petreliuksen sekä Majakkarannan kaupunginosissa. Sale Petrelius avaa ovensa tämän syksyn aikana ja S-market Majakkaranta palvelee asiakkaitaan viimeistään vuoden 2008 alussa. Lisäksi elo-syyskuun taitteessa avataan uusi seurustelu-ruokaravintola sekä musiikkibaari Red Hot Chilis entisen ravintola Amarillon tiloihin Turkuun Eerikinkadulle.

Asiakasomistajien rahoituspalvelut paranevat entisestään

Yhä parempaa palvelua ja lisää valinnanmahdollisuuksia elämään tarjoava S-Pankki aukeaa lokakuussa 2007. Samalla kaikki nykyiset säästökassasijoitukset siirtyvät säästökassasta S-Pankkiin. Varojen siirto uuden kauppapankin tileille tehdään lokakuussa.
Nykyiset S-Etukortit toimivat S-pankin avauduttua kuten tähänkin asti, sillä S-Pankin palvelut rakentuvat nykyisen säästökassan tili- ja korttipalveluiden ympärille. Halutessaan asiakasomistajat voivat hakea S-Etukorttiinsa kätevät maksu-, maksuaika- ja luotto-ominaisuudet.

Lisätietoa S-Pankista osoitteessa www.s-pankki.fi

 

Hanki hyvä mieli – osallistu Operaatio Nälkäpäivään 20.–22.9.2007

Turun Osuuskauppa ja S-ryhmä tukevat Suomen Punaisen Ristin arvokasta työtä. Operaatio Nälkäpäivällä kartutetaan Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoa. Varoilla autetaan katastrofien ja onnettomuuksien uhreja. Voit antaa oman panoksesi hyvän asian eteen osallistumalla keräykseen. Lisätietoa keräyksestä saat osoitteesta: www.redcross.fi.

 

Hyvää syksyä toivottaen,
Harri Koponen
toimitusjohtaja