5.5.2020

Osuuskaupan tiedote 05.05.2020

KPO laajentaa ruoan verkkokauppaa

Osuuskauppa KPO:n ruoan verkkokauppa laajenee kevään ja alkukesän aikana S-marketeihin Nivalaan, Haapajärvelle, Haapavedelle, Kalajoelle ja Oulaisiin. Ruoan verkkokauppa alkaa S-marketeissa noutopalvelulla, mutta myös kotiinkuljetuksen on tarkoitus käynnistyä yksiköissä pian noudon aloittamisen jälkeen. KPO:lla ruoan verkkokauppoja on tällä hetkellä kaikissa neljässä Prismassa Kokkolassa, Vaasassa, Pietarsaaressa sekä Ylivieskassa.

"Ruoan verkkokaupassa tilatut ostokset kerätään ja pakataan asiakkaan puolesta. Asiakas voi noutaa valmiiksi kerätyt tuotteet kotimatkallaan noutopisteeltä tai kotiinkuljetus tuo ostokset kotiovelle saakka. Kotiinkuljetuspalvelu tulee olemaan käytössä kuntakeskustojen alueella" kertoo Osuuskauppa KPO:n toimialajohtaja Antti Paananen.

"Pandemian aikana kysyntä ruoan verkkokaupalle on kasvanut valtavasti ja pyrimme vastaamaan tilanteeseen laajentamalla verkkokauppapalveluitamme S-marketeihin. Kokemuksemme ruoan verkkokaupasta Prismoissa ovat olleet positiivisia ja näin ollen tuomme palvelun myös hieman pienempiin kaupunkeihin" Paananen jatkaa.


 

S-kanavan sisällöt asiasanalla: Kpo