3.8.2010

Osuuskaupan tiedote 03.08.2010

Kotkan Prisman ruokapuoli valmistuu elokuussa

Prisman päivittäistavaraosasto valmistuu elokuun aikana. Silloin kaikki ruokatuotteet ovat lopullisilla paikoillaan. Elokuussa Prismassa avataan Galetten leipomo sekä Riitan Herkun juustopalvelu.

Prisman ruokapuolen tuotteista viimeisenä siirtyvät heinä- ja elokuun aikana leivät, juustot sekä kuivat elintarvikkeet. Kokonaisuudessaan Prisman päivittäistavaraosaston eri tuotteiden määrä kasvaa laajennuksen myötä lähes 16 000 tuotteeseen.

Uuden leipäosaston päätyyn aukeaa leipomo. Konditoria Galetten leipomosta saa joka päivä tuoreet leivät ja patongit, leivonnaiset ja konditoriatuotteet. Leipomo on perinteinen jauholeipomo, joten tuotteet tehdään paikan päällä alusta loppuun. Leipomo on auki Prisman aukioloaikoina.

Leipäosaston vierestä löytyy juustot ja uusi juustopalvelu. Riitan Herkun juustopalvelu on erikoisjuustojen palvelupiste, jonka valikoima lisää Prisman juustojen valikoimaa. Valikoimissa on lähes 50 juustoa, muun muassa valko- ja sinihomejuustoja, tuorejuustoja ja kittipintaisia juustoja. Asiakas voi valita itse juustonsa avoimesta tiskistä. Palvelupisteessä on myös konsulentti useampana päivänä viikossa, suosituimpina kauppa-aikoina.