3.8.2010

Osuuskaupan tiedote 03.08.2010

Kotkan Prisman pukeutumisen, viihteen ja kodintekniikan ja kodin osastot valmistuvat

Kotkan Prisman myymälätilojen remontti on loppusuoralla. Käyttötavarapuolella pukeutumisen, viihteen ja kodintekniikan sekä kodin osastot saavat lopullisen muotonsa syksyn aikana.

Pukeutumisen osaston esillepanot houkuttelevat ostamaan
Prisman pukeutumisen osasto siirtyy nyt kassalinjan edustalle, jossa uudistettu osasto avautuu valoisana ja avarana. Lisäneliöt mahdollistavat tuotteiden entistäkin selkeämmän esillepanon merkeittäin ja asukokonaisuuksittain.
- Uutuutena osastolle tulevat ns. focupointit, joissa somistukset nousevat esille. Niistä asiakkaiden on helppo saada uusia vinkkejä pukeutumiseensa, kertoo pukeutumisen ja sportin myyntipäällikkö Seija Palander.
- Remontin myötä uudistamme myös lattiatelineet. Uusissa telineissä asukokonaisuudet ja merkit on entistä helpompi löytää, Seija lisää.
Uudistuksen myötä lasten vaatteet ja jalkineet sijaitsevat vierekkäin kassalinjan edessä. Lähistöltä, pääkäytävän toiselta puolelta, löytyvät kätevästi lasten ruoat, vaipat ja tarvikkeet. Selkeämmät esillepanot, kokotaulukot ja opasteet helpottavat myös lasten vaatteiden valintaa.

Viihdettä ja kodintekniikkaa on helppo ostaa omatoimisesti
Prisman viihteen ja kodintekniikan uudistettu osasto on lähes valmis. Mallikappaleiden ja selkeiden tuoteinfojen ansiosta asiakkaan omatoiminen ostaminen helpottuu.
- Tuotteissamme on laatu kohdillaan ja edulliset hinnat, luonnehtii myyntipäällikkö Heikki Heinonen viihteen ja kodintekniikan osastoa. Osaston tilat tuplaantuvat, joten sen myötä valikoimat laajenevat merkittävästi.
- Lähes kaikkien tuotteiden mallit ovat esillä, joten niitä on helppo kokeilla. Esimerkiksi puhelimissa, kameroissa, navigaattoreissa ja mp3-soittimissa ovat virrat koko ajan päällä, joten ominaisuuksia pystyy itse vertailemaan ennen ostopäätöstä, Heikki selvittää.
Kaikille kodintekniikan tuotteille on saatavilla kotiinkuljetuspalvelu, jolloin suurienkin kodinkoneiden ostaminen on helppoa.  Muun muassa televisiot voidaan virittää valmiiksi myymälässä, joten kotona tarvitsee enää vain laittaa pistoke seinään!

Kodin osastolta kaikkea tekstiileistä ja valaisimista kattaukseen ja ruoanvalmistukseen
Kodin osastoa uudistetaan pikku hiljaa kesän kuluessa. Lisäksi osaston tilat kasvavat reilusti remontin myötä.
- Eniten tilaa saa jo ennestään laaja valaisinosasto, kertoo myyntipäällikkö Teemu Komulainen
- Valaisimien lisäksi osaston valikoimiin kuuluvat kodin tekstiilit, kuten matot, verhot ja lakanat, kattaus- ja ruoanlaittovälineet, kodin säilytystuotteet ja sisustustuotteet, Teemu luettelee.
Kaikki uudet esillepanokalusteet on suunniteltu nimenomaan kodin osaston tarpeisiin, joten tuotteita saadaan aikaisempaa näyttävämmin esille. Esimerkiksi astioiden mallikappaleilla on omat esittelyhyllynsä, joten asiakkaan on helppo vertailla tuotteita.
Uutuutena ensi syksynä kodin osaston valikoimiin tulevat kukat. Heti pääsisäänkäynnin oikealla puolella löytyy hyvä ja kattava valikoima viherkasveja, leikkokukkakimppuja ja juhlapyhien ajankohtaisia ruukkuja, kuten narsisseja ja joulutähtiä.