6.4.2010

Osuuskaupan tiedote 06.04.2010

Kotkan Prisman pihan ja puutarhan, rakentamisen ja remontoinnin sekä sportin osastot uudistavat ilmeensä

Huhtikuun aikana Prisman laajennusosaan siirtyvät piha ja puutarha-, rakentaminen ja remontointi- ja sport-osasto laajentavat tuotevalikoimiaan merkittävästi. Nyt kaikki tarvittava löytyy Prismasta!

Piha ja puutarha -osasto palvelee jatkossa ympäri vuoden

- Laajennuksen myötä saadaan myös piha ja puutarha -osastolle kunnolliset tilat, jolloin tuotteet saadaan laitettua näyttävästi esille, toteaa kodin, pihan ja puutarhan sekä rakentamisen ja remontoinnin apulaismyyntipäällikkö Ari Starck tyytyväisenä.

Piha ja puutarha -osastolta löytyy kevään tullen laaja valikoima pihakalusteita, pehmusteita ja grillejä. Myös oman pihan "sisustaminen" onnistuu Prisman laajaa pihakoristevalikoimaa hyödyntämällä.

Uudessa, reilun kokoisessa ja valoisassa kesäpihassa on myyntitilaa lähes 1 000 neliötä. Nyt kesäpihalle mahtuu entistä kattavampi havu- ja kesäkukkavalikoima sekä tietysti mullat ja lannoitteet. Kesäpiha on katettu, joten asiointi onnistuu säällä kuin säällä. Ja asiakkaiden iloksi tuotteiden myyntiaika pitenee aikaisesta keväästä syksyyn!

Rakentamisen ja remontoinnin –osastolta kaikki tarvittava pintaremontin tekoon

Prisman valikoimista saa nyt parketit ja laminaatit, lattia- ja jalkalistat sekä seinä- ja lattialaatat niin kylpyhuoneeseen kuin keittiöönkin. Lisäksi uusina tuoteryhminä osastolle tulevat laastit, kitit ja liimat.

Huhtikuusta alkaen sisustajalla on mahdollisuus valita tapettinsa lähes 200 tapettimallin joukosta.

Myös maalivalikoima laajenee, ja uutuutena maaleihin tulevat esimerkiksi Pinotex-puunsuojat.

Remonttityökalujen perään ei tarvitse kauas lähteä, sillä osastolta saa nyt käsi- ja sähkötyökalujen lisäksi paineilmatyökalut.

- Kaiken kaikkiaan uusien tilojen ja valikoimien myötä pystymme palvelemaan asiakkaita kokonaisvaltaisemmin. Useat asiakkaat arvostanevat myös sitä, että köydet ja kettingit voi ostaa jatkossa metritavarana ja ruuvit sekä mutterit kilotavarana, arvioi kodin, pihan ja puutarhan sekä rakentamisen ja remontoinnin myyntipäällikkö Teemu Komulainen.

Sport-osasto on kuin urheilukauppa marketin sisällä

- Selkeät esillepanot, laajemmat valikoimat myös vaativamman liikkujan tarpeisiin sekä uusia tuotealueita, kuvailee pukeutumisen ja sportin osastojen apulaismyyntipäällikkö Petra Sulkama uudistunutta osastoa.

Uudessa sportissa on hyvin tilaa näyttävämmille tuote-esittelyille, joten nyt asiakkaiden on helpompi löytää etsimänsä tuotteet.

- Tuotteet laitetaan esille merkkikokonaisuuksina eli yhden merkin tuotteet löytyvät samasta paikasta, kertoo Petra.

Valikoimien laajentuessa myös aktiiviliikkujat löytävät tarvitsemansa Prismasta. Esimerkiksi urheilutekstiilien, kuten juoksuasujen ja -jalkineiden valikoimat laajenevat merkittävästi, ja urheiluravinteet saavat lisää hyllymetrejä.

Uutuutena Prismaan tulevat esimerkiksi Niken urheilutekstiilit ja -jalkineet. Kokonaan uusina lajeina taas löytyvät kesäliikuntaan golf-välineet ja rullaluistimet sekä talveen lasketteluvälineet ja -vaatetus.