1.2.2010

Osuuskaupan tiedote 01.02.2010

Kotkan Prisman laajennus etenee vauhdikkaasti

Kotkan Prisman sisätilojen muutostyöt ovat alkaneet. Tammikuun puolessa välissä aloitettiin aulatilojen muutostyöt, jolloin infopiste ja S-Pankki uudistuvat. Ne avautuvat avarammissa tiloissa helmikuun loppupuolella.

Kassapäällikkö Sirpa Hiltunen odottaa infopisteen muutoksia innostuneena.
– Uudistukset tulevat helpottamaan asiakaspalvelua ja myyjien työtä, kertoo Sirpa. Uuteen infopisteeseen tulevat vanhat tutut veikkaus, tax free ja asiakaspalautukset. Lisäksi uudesta infosta saa kätevästi iltapäivälehdet ja tupakkatuotteet. S-pankin asiakkaat voivat uusissa tiloissa hoitaa pankkiasioitaan rauhallisemmassa ympäristössä kuin ennen. Uusiin asiakaspalvelupisteisiin ei enää tule suojalaseja, joten kuuluvuus paranee merkittävästi.
– Näin myös henkilökohtainen palvelu ja kommunikointi asiakkaan kanssa helpottuvat, lisää Sirpa.

Uudessa infossa avautuu samalla postin myyntipiste.
– Myyntipisteessä voi lähettää ja vastaanottaa postipaketteja. Pisteestä löytyy tietenkin myös postimerkkejä, kortteja ja muuta tarpeellista kirjeiden ja pakettien lähettämiseen, Sirpa selvittää.

Valokuvapalvelu siirtyy infosta viihteen ja kodintekniikan osastolle, jolloin valokuvapisteen vierestä löytyvät kaikki tarpeelliset välineet valokuvaukseen.

Prisman koko kassalinja uusitaan kahdessa osassa. Kassalinjaa siirretään samalla kaksi metriä myymälään päin, jolloin aulan käytävään saadaan reilusti lisää tilaa asiakkaiden liikkua. Kassoja tulee yhteensä 25 kappaletta, joista viimeinen on ns. rautakauppakassa, jonka läpi suuretkin tavarat on helppo liikuttaa. Sirukorttilukijat otetaan Prismassa käyttöön keväällä, kun koko kassalinja on uusittu.