4.8.2010

Osuuskaupan tiedote 04.08.2010

Kotkan Prisman kahvila uudistuu syksyllä

Lokakuun loppupuolella Prisman kahvila on muisto vain ja asiakkaat pääsevät tutustumaan monipuoliseen ravintolamaailmaan. Uudessa ravintolamaailmassa on jokaiselle jotakin. Asiakkaat voivat valita hampurilaisen tutusta Hesburgerista, pientä suolaista tai makeaa purtavaa Presso-kahvilasta tai kotiruokaa ja pitsaa Buffasta.

Tilaa ravintolamaailmassa riittää, sillä asiakaspaikkojen määrä tuplaantuu kahvilan alle sadasta paikasta noin 200 paikkaan. Kesällä kahvit ja pullat voi nauttia 50-paikkaisella terassilla.

Monelle asiakkaalle uusi tuttavuus, Buffa-ravintola, tarjoaa useita ruokavaihtoehtoja. Buffa toimii "syö niin paljon kuin jaksat" -periaatteella. Asiakkaalla on valittavanaan joka päivä muutama lämminruokavaihtoehto sekä erilaisia pitsoja ja raikkaita salaatteja. Halutessaan voi nauttia pelkän salaattibuffetin. Jälkiruoaksi tarjolla on kahvin ja teen lisäksi jäätelöä mielin määrin!

Ravintolamaailmassa myös lapset viihtyvät. Leikkinurkkauksessa voi satumetsämaisemissa pelata kosketusnäyttöpelejä tai vaikka rakentaa pehmopalikoista majoja.