27.4.2020

Osuuskaupan tiedote 27.04.2020

Kokkolan Prisma aloitti ruoan verkkokaupan

Prisma Kokkola on laajentanut palveluitaan ja aloittanut ruoan verkkokaupan. Ruoan verkkokaupassa asiakas tilaa ruoat ja maksaa ostoksensa verkossa. Valmiiksi keräillyt ostokset ovat haettavissa Prisman noutopisteestä asiakkaan ennalta päättämään aikaan. Verkkokaupassa on tarjolla lähes koko Prisman elintarvikevalikoima sekä osa käyttötavaravalikoimasta. Myös osa Fazer myymäläleipomon sekä palvelutorin tuoreista tuotteista on ostettavissa verkkokaupan kautta. Tupakka- ja alkoholituotteita verkosta ei voi tilata. Tilauksen yhteydessä voi valita, saako tuotteen korvata toisella, jos tilattua tuotetta ei ole saatavilla.

"Vallitsevassa poikkeustilanteessa ruoan verkkokauppa helpottaa asiakkaidemme arkea.
Aluksi valmiit ostoskassit voi noutaa Prisman Noutopisteeltä, joka sijaitsee Prisman takana, rautatien puolella. Kulku ABC Carwashin puoleiselta pysäköintipaikalta. Muutaman viikon kuluessa käynnistämme myös ostosten kotiinkuljetuksen" kertoo Prismajohtaja Veli-Matti Haarala.

Älykäs ostoslista helpottaa ostosten tekemistä

Prisman ruoan verkkokaupassa on käytettävissä Älykäs ostoslista –toiminto, joka suosittelee tuotteita asiakkaan aiempaan ostohistoriaan perustuen ja helpottaa näin tilauksen tekemistä. Verkkokaupan tilauksiin voi yhdistää myös puheohjauksella toimivaan S-Ostoslista -mobiilisovellukseen itse keräämiään kauppalistoja.
 

S-kanavan sisällöt asiasanalla: Kpo, Verkkokauppa