5.2.2009

Osuuskaupan tiedote 05.02.2009

Kodin Terra Porin Tikkulassa on nyt valmis

Kodin Terrassa Tikkulassa juhlittiin avajaisia torstaina 5.2. klo 10 alkaen. Tikkulan Kodin Terra on Kodin Terra-ketjun kolmas myymälä, joten Satakunnan Osuuskauppa on tällä rakennushankkeella mukana S-ryhmän kehittämisen kärjessä. Suunnitteilla on toistakymmentä Kodin Terraa vuoteen 2015 mennessä eri puolille Suomea.

Myymälä on kooltaan 12 500 m2 ja kokonaiskerrosala on noin 14 700 m2. Investoinnin kokonaisarvo on noin 13 miljoonaa euroa. Kodin Terra työllistää vakituisesti 57 työntekijää.

Tikkulan Kodin Terran avautumisen myötä asiakasomistajien mahdollisuudet kerryttää Bonusta laajenevat merkittävästi. Puutarhan, sisustamisen ja rakentamisen tuotealueilta on myymälässä 35 000 tuotetta. Lisäksi tilausmyynnin kautta on saatavissa saman verran tuotteita.

Valikoimat myymälässä ovat todella runsaat. Esimerkiksi tapetteja on suoraan hyllystä ostettavissa lähes 600 mallia ja valaisinmallistossa on 1 200 valaisinta.

Asiointi myymälässä on tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi. Esimerkiksi perusrakennustarvikkeet voi käydä ostamassa noutovarastosta katon alta niin, että tavarat saa suoraan peräkärryyn. Myös rahastus hoituu nouto-varastossa. Samoin puutarhamyymälä on kokonaan katettu, joten huonommalla-kin säällä asiointi on miellyttävää. Aukioloajat ovat asiakasystävälliset; myymälä on arkisin auki klo 7-21 ja lauantaisin klo 7-18. Kukkamyynti on auki sunnun-taisin koko vuoden klo 12-18. Koko myymälä on auki sunnuntaisin klo 12-18 aukiololainsäädännön mahdollistaessa sen. 

                                                                                              

Kodin Terrasta saa myös monenlaista palvelua. Myymälässä käytössäsi on sahaus- ja maalinsävytyspalvelu, lasten leikkipaikka ja kahvio. Kodin Terran kautta saat yhteydet sisustus-, keittiö-, puutarha- ja jätevesisuunnittelijaan.

Kodin Terrasta voit ostaa kokonaisen talopaketin tai pientä piristystä kotiin. Kodin Terran myötä Porin ja koko maakunnan vetovoiman odotetaankin kasvavan Kodin Terran edustamilla tuotealueilla.

Kodin Terra on osa Satakunnan Osuuskaupan investointiohjelmaa vuosille 2004 – 2008. Investointien kokonaismäärä tuona aikana on ollut yhteensä 78 miljoonaa euroa. Kodin Terran rakentamisen lisäksi on tehty Prisman laajennus, seitsemän S-markettia, viisi Sale-myymälää, kaksi ABC-liikennemyymälää, seitsemän ravintolaa, kaksi autokaupan yksikköä sekä ostettu Sokos-tavaratalo ja Sokos Hotel Vaakuna Pori. Henkilökuntamäärä on voimakkaan investointikauden aikana miltei tuplaantunut 492 työpaikasta 950 työpaikkaan. Investoinnit ovat lisäksi välillisesti tuoneet rakennusteollisuuteen ja rakentamiseen satoja työpaikkoja.