28.2.2019

Osuuskaupan tiedote 28.02.2019

Keulan toimipisteiden automaatit vaihtuvat

Nosto -käteisautomaatit käyttöön Raumalla vielä maaliskuussa.

Osuuskauppa Keulasta tiedotetaan, että Otto.-automaatteja korvataan Keulan alueella parhaillaan Nosto-käteisautomaateilla.

Otto.-automaatteja korvataan Keulan alueella parhaillaan Nosto-käteisautomaateilla. Eurassa Nosto on ollut käytössä jo viime syksystä asti ja Raumalla uudet automaatit saadaan käyttöön maaliskuun aikana.

Nosto-käteisautomaatit ovat yhtä helppoja ja turvallisia kuin aiemmin toimipaikoissa olleet automaatitkin. Käteisostot ovat samanhintaista kuin muissakin automaateissa. Erona on, että Nosto-käteisautomaateista saa myös 10 euron seteleitä. Lisäksi käteistä voi nostaa ja tallettaa S-Etukortilla toimipaikkojen kassoilla ympäri maan.

S-ryhmä käynnisti elokuussa 2017 Nokas CMS Oy:n kanssa yhteistyön käteisautomaattipalveluiden toteuttamiseksi Suomessa. Yhteistyössä S-ryhmän toimipisteissä olevat Otto-automaatit vaihdetaan Nosto-käteisautomaateiksi, sillä vaihdon myötä laitteiden sijainti voidaan päättää alueosuuskaupoissa itse.

-Osuuskauppa Keulassa käteisautomaatit on päätetty ensimmäiseksi sijoittaa Euran S-marketiin sekä Raumalla Prismaan ja Äyhön S-marketiin, kertoo hallinto-ja talousjohtaja Marko Markela.

Prismassa muutostyö alkaa 13.3. ja S-market Äyhöllä 14.3. Uudet käteisautomaatit ovat käytettävissä viimeistään 20.3. Nosto-käteisautomaatit toimivat kaikkien pankkien korteilla ja niistä saa 50, 20 ja 10 euron seteleitä. Käteisnostosta ei seuraa asiakkaalle ylimääräisiä kuluja. Käteisnoston kulut riippuvat asiakkaan pankin palveluhinnastosta.

-Arvioimme ja seuraamme Nosto-käteisautomaattien käyttöä aktiivisesti. Meillä on tiedossa, että käteisen käyttö on edelleen suosittua ja esimerkiksi S-ryhmän toimipaikoissa jopa joka kolmas ostotapahtuma tehdään edelleen käteisellä.

-Parasta on, että S-Etukortilla voi käteistä nostaa ja tallettaa Prismojen, S-markettien, Sale-myymälöiden ja ABC-liikenneasemien kassoilla. Nosto ja tallennus tapahtuu maksupäätteen avulla, asiakas näppäilee kortin tunnuslukunsa ja asia on kunnossa, kertaa Markela.

Lisätiedot:

Keulan hallinto- ja talousjohtaja Marko Markela, puh. 044 518 2015

Asiakkuus- ja viestintäpäällikkö Johanna Sainio, puh. 050 348 7502