10.1.2019

Osuuskaupan tiedote 10.01.2019

Keulan johtoryhmän vastuualueissa muutoksia

Muutoksia Osuuskauppa Keulan johtoryhmässä

Osuuskauppa Keula on organisoinut johtoryhmänsä vastuualueita osin uudelleen.
Toimitusjohtaja Mika Marttilan johtoryhmän muodostavat hallinto‐ ja talousjohtaja Marko Markela, toimialajohtaja Sami Junnila, toimialajohtaja Tanja Paloluoto sekä asiakkuus‐ ja viestintäpäällikkö Johanna Sainio.

Hallinto‐ ja talousjohtajaksi Marko Markela

Osuuskauppa Keulan hallinto‐ ja talousjohtajana toimii jatkossa KTM Marko Markela. Markela on aiemmin vastannut osuuskaupassa Prisma, Emotion ja HiusPrisma ‐liiketoiminnoista. Hallinto‐ ja talousjohtajan vastuualueelle tulevat kuulumaan Osuuskauppa Keulan taloushallinto, HR, kiinteistötoiminnot, IT ja toimitusjohtajan sijaisuus.

Toimialajohtaja Sami Junnilan vastuulle myös Prisma

Osuuskauppa Keulan markettoimialasta vastaavana toimialajohtajana jatkaa eMBA Sami Junnila. Junnila on aiemmin vastannut S‐market sekä Sale ‐ketjujen liiketoiminnasta. Jatkossa vastuualueeseen tulee kuulumaan myös Prisman liiketoiminta.

Toimialajohtaja Tanja Paloluodon vastuulle myös Emotion ja Rauman HiusPrisma

Osuuskauppa Keulan ABC polttoneste‐ sekä liikennemyymäläkaupasta ja ravintolatoimialasta vastaavana toimialajohtajana jatkaa elintarviketieteiden maisteri Tanja Paloluoto.
Paloluodon vastuualueeseen tulee jatkossa myös Keulan hyvinvointiin ja kauneudenhoitoon liittyvät liiketoiminnat eli Emotion ja Rauman HiusPrisma.

Asiakkuus‐ ja viestintäpäällikkö Johanna Sainion vastuualue säilyy ennallaan

Osuuskauppa Keulan asiakasomistajapalveluista, S‐Pankista ja viestinnästä vastaa edelleen restonomi, medianomi, tradenomi (ylempi amk) Johanna Sainio. Sainion vastuulle kuuluvat lisäksi mainonta, markkinointi, sponsorointi sekä sidosryhmäsuhteet.
 

Lisätietoja
Osuuskauppa Keulan toimitusjohtaja Mika Marttila, puh. 044 733 0210