19.4.2017

Osuuskaupan tiedote 19.04.2017

Keula vahvistaa palvelujaan Säkylässä

 

Osuuskauppa Keula vahvistaa palvelujaan Säkylässä

Säkylän uusi S-market avataan keskiviikkona 19.4.2017. Nyt avattava S-market parantaa merkittävästi Osuuskauppa Keulan tarjoamia ruokakaupan palveluita. Uudessa S-marketissa toteutetaan uutta S-market-konseptia, joka näkyy etenkin tuotteiden esillepanoissa ja kalusteratkaisuissa.  Uusi S-market tarjoaa asiakkailleen laajemman lähes 14 000 tuotteen valikoiman ja edullisen S-market hintatason. Valikoimissa on erityisesti huomioitu kotimainen ja lähialueen tuotetarjonta. Valikoimia muodostettaessa ja tuotteiden esillepanoja suunniteltaessa on kuunneltu asiakkaiden toiveita ja huomioitu asiakastutkimuksissa saatuja tuloksia.

Uuden S-marketin palveluja täydentävät Kivikylän Kotipalvaamon laajennettu palvelutiski, laadukas kalatiski sekä aikaisempaa suurempi paistopistevalikoima. S-marketin kanssa samaan kiinteistöön muuttaa myös Säkylän Apteekki.

Merkittävästi laajempi valikoima, suurempi palvelutiskikokonaisuus ja paistopiste

"S-markettiin tulee vanhastakin S-marketista tuttu Kivikylän palvelupiste, mutta meidän ja asiakkaiden onneksi tilat lähes tuplaantuivat. Palvelutiskin yhteydessä asiakkailla on mahdollisuus nauttia paikallisesti valmistettua lounasta tai tuoreita kahvilatuotteita kauppareissun yhteydessä. Asiakkaat ovat toivoneet meiltä lounas- ja kahvittelumahdollisuutta ja halusimme tämän asiakastoiveen täyttää ja odotamme mielenkiinnolla miten asiakkaat palvelun ottavat vastaan", kertoo marketpäällikkö Sami Laine. "Uudessa S-marketissa tuotevalikoimamme kasvaa yli 3000 tuotteella vanhaan S-marketiin verrattuna ja esimerkiksi parkkipaikkamme riittävät nyt varmasti kaikille ja ne ovat kaikki leveämpää mallia." jatkaa Laine.

Nykyaikainen myymälä ja energiaa säästävät ratkaisut

S-market Säkylässä kaikki tekniikka on toteutettu uusimmilla mahdollisimman energiatehokkailla ratkaisuilla ja esimerkiksi kylmälaitteiden kylmäaineena on käytetty hiilidioksidia. "Uusi S-market rakennus on erittäin energiatehokas. Kiinteistössä on maalämpö ja kylmätekniikan lauhdelämpö hyödynnetään myös myymälän jäähdyttämisessä ja lämmittämisessä. Kylmäkalusteissa on ovet energian säästämiseksi ja myymälän valaisussa käytetään led-valoja sekä muutenkin kaikissa ratkaisuissa on mietitty mahdollisimman energiatehokkaat ratkaisut. Säästöt koituvat ympäristön lisäksi myös asiakkaiden hyödyksi. Rakennuksen kokonaispinta-ala on n. 2300 neliötä, kertoo toimialajohtaja Sami Junnila.

S-market työllistää tällä hetkellä 18 kaupan alan ammattilaista. Uusien työntekijöiden rekrytointitarvetta arvioidaan kesäsesongin jälkeen.

Säkylän apteekki siirtyy Pyhäjärventieltä uuteen S-markettiin

Uusi liiketila avataan S-marketin avatessa keskiviikkona 19.4. Uudet nykyaikaisemmat ja suuremmat tilat mahdollistavat entistä paremman ja monimuotoisemman palvelutarjonnan. Tutut farmasistit / asiantuntijat palvelevat arkisin aamuyhdeksästä iltakuuteen ja lauantaisin kahteen iltapäivällä.  Apteekkari Sanna Mäntynen toivottaa kaikki tervetulleeksi tutustumaan uudistuneeseen Säkylän apteekkiin. "Avajaishulinaa" on luvassa uudessa apteekissa viikoittain; huhtikuun viimeisellä viikolla järjestetään terveysmittauspäivä ja toukokuun puolella tarjotaan avajaiskahvit ja arvontaakin on tiedossa.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Mika Marttila, p. 044 733 0210 ja toimialajohtaja Sami Junnila, p. 0440 721 372