9.5.2017

Osuuskaupan tiedote 09.05.2017

Keula uudistaa marketkauppaansa Eurassa

Tokmanni saman katon alle S-marketin kanssa

Euran nykyinen S-market on palvellut Osuuskauppa Keulan asiakkaita vuodesta 2002 lähtien. Souppaan risteysalueeseen rajoittuvalla kahden hehtaarin tontilla sijaitseva market saneerataan täysin vielä tänä vuonna käynnistyvässä rakennusprojektissa. Noin 2650 neliön kauppaa laajennetaan nykyisen parkkialueen suuntaan. Vanhassa osassa uusittavaksi tulevat niin alkuperäiset kylmäkalusteet, kuivahyllyt kuin palvelutiskikin. Marketin yhteyteen avataan myös S-Pankin asiakaspalvelupiste. Uudistusten tavoitteena on parantaa marketin asiakastyytyväisyyttä ja energiatehokkuutta. Kokonaisinvestoinnin kustannusarvio on noin 5,8 miljoonaa euroa.

Laajennusosan päävuokralaiseksi Tokmanni

Osuuskauppa Keula rakentaa nykyisen S-marketin yhteyteen noin 3500 neliön laajennusosan sekä 230 neliön kesäpihan. Laajennusosan rakennuttamispäätös vahvistettiin, kun neuvottelut päävuokralaiseksi tulevan Tokmannin kanssa saatiin onnistuneesti päätökseen huhtikuun lopussa. Tulevaan laajennusosaan on varattu liiketilaa myös mahdollisille pienemmille vuokralaisille.

Osuuskauppa Keulan toimitusjohtaja Mika Marttila kertoo neuvottelujen Tokmannin kanssa sujuneen hyvässä yhteisymmärryksessä. "Yhteistyömme Tokmannin kanssa parantaa merkittävästi alueen asiakkaiden palvelutarjontaa, kun saman katon alta löytyvät niin monipuoliset päivittäistavarakaupan kuin käyttötavarakaupan valikoimat."

Lisätiedot:
Osuuskauppa Keulan toimitusjohtaja Mika Marttila, puh. 044 733 0210

Uutinen koskee toimipaikkoja:
S-market
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun S-market toimipaikkoja:
Ketju: S-market