16.3.2011

Osuuskaupan tiedote 16.03.2011

Kauppakeskus Stellan palvelutarjonta ja Osuuskauppa Suur-Savon

Kauppakeskus Stella

Kauppakeskus Stellan rakentaminen on edennyt aikataulussa ja tiloista on vuokrattuyli 95 %. Kauppakeskuksen palvelutarjonta sijoittuu seuraavasti:

Alin kerros
• S-market
• Sokos kodin osasto
• Alko
• Pentik
• Hairlekiini

Katutaso
• Sokos naisten pukeutuminen
• Sokos kosmetiikkaosasto
• Sokos kampaamo
• "Stella cafe" -kahvila
• Amarillo
• Gastropub Eino
• Hennes&Mauritz
• Kekäle
• Kultacenter
• Suomalainen kirjakauppa
• Kaupungin kauppahalli

2. kerros
• Sokos miesten pukeutuminen
• Sokos lasten pukeutuminen
• Sokos sport-osasto
• S-Pankki / asiakasomistajapalvelut
• Rosso
• Hennes&Mauritz
• Suomalainen kirjakauppa
• Mikkelin kaupunki/matkailuneuvonta

3. kerros
• Mikkelin Klubi
• Etelä-Savon työterveys

4. kerros
• Etelä-Savon työterveys

 

Gastropub Eino

Itäiseen porttirakennukseen avataan vapuksi 2011 Gastropub Eino, joka tarjoaa asiakkaille hyvää ruokaa ja juomaa sekä toiminnallista viihdettä.

Ruokalista on suunniteltu yhdessä Aake Kallialan kanssa. Listalla on lihaa, kalaa, kanaa, leipiä, antipastoja ja juustoja paikallisten lähiruokayrittäjien toimittamina; mm. Peltolan Juusto – Suonenjoki,  Maajussin makkara – Mikkeli, Heinäsen Kala – Puumala. Ruokalista tulee vaihtumaan 3–4 kertaa vuodessa kauden tuoreet raaka-aineet huomioiden.

Einon toinen kerros tarjoaa toiminnallista viihdettä neljänä päivänä viikossa: visailua, pelailua, laadukasta livemusiikkia, stand up -komiikkaa ja improteatteria.

Einon kellarikerroksessa on Viinitupa, jota voi vuokrata erikseen ja jossa on n. 3000 viinipullon kellaritilat.

Asiakaspaikkoja Gastropub Einossa on n. 270 ja kesällä käytössä on noin 60-asiakaspaikkainen terassi.

Ravintolan nimen taustalla on mikkeliläinen Eino Tanskanen, joka omisti vuodesta 1928 alkaen Seurahuoneen ja 1930-luvulla osti myös matkustajakoti Tapion. Tanskanen vaikutti merkittävästi mikkeliläiseen ravintolakulttuuriin.

Amarillo
      
Amarillo siirtyy nykyiseltä paikaltaan Porrassalmenkadulta läntiseen porttirakennukseen.

Amarillon ensimmäiseen kerrokseen sijoittuu Amarillo Bar, jonka toiminta suuntautuu hyvään juomaan ja seurusteluun. Toinen kerros on tarkoitettu pääasiassa ruokailuun. Ohjelma koostuu nykyisen Amarillon mukaan suomalaisista hiphop- ja reggae-artisteista livemusiikkitarjonnalla. Kesäkuussa avattavassa uudessa Amarillossa on n. 300 asiakaspaikkaa ja kesäterassi n. 60 asiakkaalle.

Rosso

Myös Rosso avaa ovensa uusissa tiloissa kesäkuussa. Rosso siirtyy nykyiseltä paikaltaan entisen Buffa-Presson tiloihin toiseen kerrokseen Hallituskadun puolelle. Kun Kauppakeskus Stella avautuu marraskuussa, on Rossosta yhteys suoraan kauppakeskukseen. Uudessa Rossossa on n. 180 asiakaspaikkaa ja n. 100-asiakaspaikkainen kesäterassi avataan Hallituskadulle kesäkausiksi.

 

Iskelmäbaari Stoppari

Nykyisen Amarillon tiloihin tehdään populaari- ja iskelmämusiikkiin perustuva musiikkibaari, jossa ohjelman pääpaino on asiakkaiden karaokelaulannalla. Ravintolassa on myös jotain vanhaa Stopparia, mutta lisäksi uutta ja lainattua. Live-esiintymisiä on kaksi kertaa kuukaudessa. 220-asiakaspaikkainen Iskelmäbaari Stoppari avataan heinäkuussa 2011 ja se toimii musiikkiprofiilin myötä yhteistyössä Iskelmäradion kanssa.

 

Ravintoloiden urakoitsijat ja suunnittelijat

Pääurakoitsija Rakennus Kontio, Mikkeli
Kalusteurakoitsija, Restamaster, Savonlinna
Sisustussuunnittelu Design Lights Oy / Eero Korpelainen, Tampere
AV-suunnittelu Murea Oy / Toni Parikka, Jyväskylä
Promoottori ja ohjelmat Arctic Entertainment / Jukka Holmstedt, Mikkeli
Avausmarkkinoinnin suunnittelu Aalto Yliopiston opiskelijat
Sosiaalisen median markkinointi ja toteutus Smarp Oy / Roope Heinilä, Mikkeli

Lisätietoja   
Toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen
gsm 0500 553 765
heikki.hamalainen@sok.fi

 

Toimialajohtaja Mika Peräkorpi
gsm 044 791 3668             
mika.perakorpi@sok.fi