2.4.2020

Osuuskaupan tiedote 02.04.2020

Kauppakassipalvelu avataan kaikkiin SSO:n Prismoihin ja S-marketeihin

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n kaikissa Prismoissa ja S-marketeissa avataan maanantaihin mennessä kauppakassipalvelu. Osassa toimipaikkoja palvelua on jo testattu ja loput toimipaikat avataan palvelun piiriin maanantaina 6.4.2020.

"Elämme ainakin toistaiseksi uutta arkea, jossa moni asia on toisin kuin ennen. Me SSO:ssa ryhdyimme uusiin toimiin, jotta kaikki voisivat asioida turvallisesti ruuhkia ja tarpeettomia kontakteja välttäen. Meillä halutaan tehdä asiat aina kerralla kuntoon ja olemme siinä vaiheessa, että nyt kauppakassipalvelut käynnistyvät kaikissa Prismoissamme ja S-marketeissamme. Myös kotiinkuljetus on työn alla ja siitä kerromme myös pian lisää", kertoo SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér. 

"Ravintoloiden ja liikennemyymälöiden väkeä, joissa korona on hiljentänyt kaupankäynnin lähes kokonaan, on noin 200 henkilöä siirtynyt avuksi marketeihin mm. hoitamaan kauppakassipalveluita. Olen hirmuisen ylpeä tästä yhteishengestä, jolla ruokahuolto nyt kaupoissamme rullaa", tiivistää Finér.

Kaupppakassin keräyspalvelun pilotointi aloitettiin Salossa S-market Plazassa, Lohjalla Kauppakeskus Lohen S-marketissa sekä laajennettiin pian S-marketeissa Somerolla, Perniössä ja Kemiössä. Prisma Nummelan keräyspalvelu avataan huomenna perjantaina.

Ensi viikon maanantaista 6.4. alkaen aloittavat palvelun loputkin SSO:n S-marketit eli S-market Lempola, S-market Tynninharju, S-market Otalampi, S-market Karkkila, S-market Vihti sekä Prismat Lohja ja Halikko. Keräily aloitetaan myös Salon keskustan Sale Hermannissa. Tarkempia tietoja kannattaa seurata kauppojen omilta Facebook-sivuilta tai sivuilta www.sso.fi/kauppakassi