15.4.2011

Osuuskaupan tiedote 15.04.2011

Kauneuden erikoisliike Emotion palaa Kouvolaan

KAUNEUDEN ERIKOISLIIKE EMOTION PALAA KOUVOLAAN

Osuuskauppa Ympäristö vahvistaa Prisma-keskuksen palvelutarjontaa kauneuden ja pukeutumisen alueilla avaamalla Emotion myymälän syyskuussa.

Emotion tarjoaa parturi-kampaamo palvelut ja tuotteet, laajan valikoiman kosmetiikan huippumerkkejä, päivittäiskosmetiikkaa, tuoksuja ja terveystuotteita. Valikoimissa on lisäksi naisten laadukkaita alusasuja ja sukkia. Tarjolla on kauneuden ja hyvän olon tuotteiden viimeisimmät uutuudet sekä hintaetuja ajankohtaisista tuotteista. Asiakasomistajille kertyy ostoista Bonusta, ja heille on tarjolla kuukausittain vaihtuvat asiakasomistajatarjoukset.

Emotionissa ammattitaitoinen henkilökunta opastaa ja auttaa asiakasta valitsemaan itselleen sopivat tuotteet. Asiantuntevan palvelun lisäksi Emotion tarjoaa erilaisia tapahtumia ja tuote-esittelyjä viihtyisässä ostosympäristössä.

Emotion on S-ryhmän ketju, jolla on vahvat synergiat Sokoksen kauneuden maailmaan. Prisma-keskukseen avattava myymälä on kooltaan n. 350 m2.

Nimitys Emotion Kouvolassa

Emotionin myymäläpäälliköksi on valittu Anu Huovila. Hän on aloittanut Osuuskauppa Ympäristön palveluksessa vuonna 2006 ja hän toimii tällä hetkellä Sokos Kouvolan kauneuden myyntiryhmävastaavana ja tavaratalopäällikön sijaisena. Anu on suorittanut esimiesvalmennuksen vuonna 2008.

Prisma-keskuksen palvelutarjontaa täydentävät myymälät

Prisma-keskuksessa toimintaansa jatkavat kaikki nykyiset liikkeet eli Alko, Salpa Apteekki, Ajan-Kello, DNA, Elisa, If, Matka-Vekka, McDonald's, Priima Parturit, RAY Potti, Silmäoptiikka, SOL Pesula sekä Tepi-Suutarit. Uusina liikkeinä aloittavat aluspukeutumisen outlet-myymälä Meritta Bra, puketumisen erikoisliike Cara Fashion, lemmikkieläinliike Faunatar, optikkoliike Silmäasema, Tiimari ja kello- ja kultasepänliike Timanttiset.

Kouvolan työterveys ry on toiminut Prisma-keskuksen yläkerroksen uusissa tiloissa huhtikuun alusta alkaen.

 

Lisätietoja:

Kaupallinen johtaja Ari Hyytiä  p. 01076 24013