23.9.2010

Osuuskaupan tiedote 23.09.2010

Kauneuden erikoisliike Emotion avautui Prisma Mikkolassa

Kauneuden erikoisliike Emotion avautui Porissa

Porissa Prisma Mikkolassa avautui tänään Emotion, kauneuden erikoisliike.  Emotion tarjoaa monipuolisen valikoiman kosmetiikan huippumerkkejä, päivittäiskosmetiikkaa, tuoksuja, terveystuotteita, naisten alusasuja ja sukkia.

Emotion parantaa erityisesti Mikkolassa asioivien palveluita. Myymälässä on helppo asioida päivittäisen kauppareissun yhteydessä. Myymälä tarjoaa tapahtumia, tuote-esittelyjä, vinkkejä ja elämyksiä viihtyisässä ympäristössä. Asiakas saa Emotionista myös asiantuntevaa palvelua. Asiakkailla on mm. mahdollisuus varata aika ilmaiseen Kauneustuntiin, jonka anti on henkilökohtainen opastus esim. ihonhoidossa, meikkauksessa tai alusasujen valinnassa.

Asiakkaille on aina tarjolla kauneuden mielenkiintoisimmat uutuudet sekä runsaasti hintaetuja ajankohtaisista tuotteista. Asiakasomistajille kertyy ostoista Bonusta, ja heille on tarjolla kuukausittain vaihtuvat asiakasomistajatarjoukset.

Satakunnan Osuuskaupan Emotion Pori Mikkola on Suomen 20. Emotion-liike. Yksikön päällikkönä toimii Jutta Fagerström. Hänen lisäkseen myymälä työllistää 5 kosmetiikan ja kauneudenhoitoalan ammattilaista. Myymälä toimii Sokos-johtaja Erja Skinnarlan alaisuudessa.

 

Lisätietoja:

Erja Skinnarla                                       Harri Tuomi

Sokos-johtaja                                       market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja

puh. 044 – 725 1153                            puh. 044 – 725 1551

Erja.skinnarla@sok.fi                           harri.tuomi@sok.fi