9.2.2018

Osuuskaupan tiedote 09.02.2018

Kannustajat: Hämeenmaa jatkaa lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemista

Haku Osuuskauppa Hämeenmaan Kannustajat-ohjelmaan on jälleen käynnistynyt. Kannustajilla tuetaan lasten ja nuorten liikunnallisten harrastusten parissa työskenteleviä urheiluseuroja. Jaossa on yhteensä 25 000 euroa tukea tulevan kesän toimintaan.

− Sponsorointimme painopiste on lasten ja nuorten joukkueurheilun tukemisessa. Liikunnan merkitys kasvavien lasten terveydelle ja hyvinvoinnille on todella suuri, ja Kannustajat-ohjelman avulla haluamme osaltamme edistää tulevien sukupolviemme hyvinvointia, toteaa asiakkuusjohtaja Jaana Järvenselkä Hämeenmaalta.

Kaikki Kanta- ja Päijät-Hämeessä toimivat lasten ja nuorten parissa työskentelevät urheiluseurat voivat hakea mukaan ohjelmaan. Nyt käynnissä oleva haku on suunnattu kesälajeille. Viime vuosina mukana on ollut sekä isoja että pieniä toimijoita, ja Kannustajat-tuella on saatu paljon hyvää aikaiseksi.

Seurojen saama tukisumma määräytyy äänestyksellä, johon osallistetaan osuuskaupan asiakasomistajia.

− Jäsenemme voivat käydä huhtikuun 2018 aikana antamassa äänensä yhdelle ohjelmassa mukana olevalle toimijalle Omalla S-kanavalla. Äänestysajan päätyttyä jaamme 25 000 euron potin toimijoiden keräämien kannustajien suhteessa. Tasapuolisuuden vuoksi jokainen toimija saa vähintään 500 ja enimmillään 4 000 euroa tukea, Jaana Järvenselkä kertoo.

Hakuohjeet:

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen 4.3.2018 mennessä osoitteeseen sponsorointi.hameenmaa@sok.fi. Hyvässä hakemuksessa kerrotaan vähintään seuraavat asiat:

  • Lyhyt kuvaus seuranne tai muun yhteisönne toiminnasta.
  • Kuinka monta lasta ja nuorta seurassanne harrastaa (jäsenmäärä)?

  • Mihin käyttäisitte tuen?

  • Millaista näkyvyyttä tarjoatte Hämeenmaalle tuen vastineeksi?

Tukisummat maksetaan seurojen ilmoittamille tileille toukokuun 2018 aikana. Talvi- ja sisäliikuntalajien parissa toimivien seurojen on mahdollista hakea tukea syksyn haussa.

 

Lisätietoja: Osuuskauppa Hämeenmaa, asiakkuusjohtaja Jaana Järvenselkä, 050 542 3811