16.4.2015

Kahvinautintoja baristamestarin opissa

Baristamestari Katja Karjalainen perehdyttää Arinan omistajaa Heikki Kieksiä Rovaniemen Coffee Housen kahvintuoksuiseen maailmaan. Katso kuvagalleria!

  • Coffee House Rovaniemi

    Katja tutustuttaa Heikin espressokeittimen saloihin. Cappuccino syntyy tuoreen espresson ja maidon sekoituksena.

  • Erilaisia makuvivahteita saadaan aikaan, kun kahvin joukkoon lisätään luonnollisia ja aitoja raaka-aineita, kuten hunajaa, kanelia, vaniljaa, lakkoja, mustikoita tai karpaloita, Katja kertoo.

  • Katjan kilpailuun suunnittelemaa signature-kahvia, hunaja-kanelicappuccinoa, voi tänä vuonna nauttia kaikissa Coffee House -kahviloissa. Kahvissa maistuu umami eli suolaisen ja makean yhdistelmä. Se on myös koristeltu uudenlaisella sapluunatekniikalla. Suosittelemme kokeilemaan!

  • Heikki uskaltaa jo rentoutua, niin hyvin onnistui voittoisan hunaja-kanelicappuccinon valmistus Katjan opastuksella. Seuraavaksi vähän huikopalaa…

  • Kahvin kanssa maistuu herkullinen syötävä. BLT on amerikkalainen klassikko, jossa ainesosina ovat pekoni, salaatti ja tomaatti.

  • – Oli mukava valmentaa Heikkiä. Hän oli aidosti kiinnostunut kahvin valmistuksesta ja voisi tulla oppiin uudestaankin, Katja kertoo. – Hyvää on, vaikka sen itse sanonkin, saattoi Heikki todeta päästessään itse nauttimaan kahvi- ja leipäherkkuja.

Rovaniemen Coffee Housessa työskentelevä Katja Karjalainen nappasi vuoden 2014 lopussa voiton valtakunnallisen Coffee House -ketjun ja Pauligin järjestämässä kisassa, jossa etsittiin Suomen Coffee House -kahviloiden parasta kahvintekijää. Ilmassa oli jännitystä ja kahvinpapujen tuoksua, kun Arinan omistaja Heikki Kieksi pääsi tuoreen baristamestarin oppiin.

Selaa kuvia ja tutustu Coffee Houseen!

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Coffee House
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Coffee House toimipaikkoja:
Ketju: Coffee House