1.6.2017

Osuuskaupan tiedote 01.06.2017

Jyväskylän Sokos-keskukseen uusia vuokralaisia

Osuuskauppa Keskimaan omistaman Jyväskylän Sokos-keskuksen liiketilat kiinnostavat kaupan alan toimijoita. Sokos-keskukseen saadaan uusia vuokralaisia loppukesästä.

  • Jyväskylän Sokos-keskukseen uusia vuokralaisia

Jyväskylän Sokos-keskus:

Keskimaan omat palvelut

Pohjakerros: Mestarin Herkku, PikAteria, Mestarin Kukka ja Kioski
1. kerros: Sokos-tavaratalon kosmetiikkaosasto, Marks & Spencer, Hesburger
2. kerros: Sokos-tavaratalon miesten ja naisten pukeutuminen sekä kodin osasto, Buffa- ja Presso-ravintolat

Keskimaan vuokralaiset

Pohjakerros: Partioaitta, Flying Tiger Copenhagen, Jyväskylän uusi Apteekki, Alko, Tunn1n kuva
1. kerros: Clas Ohlson, Stadium, BodyShop, Kultajousi Elegance
2. kerros: Stadium, Sinooperi (07/2017), Polarn O.Pyret (08-09/2017)
Lisäksi ompelimo Tasosauma sekä Hyvä Olo –parturi-kampaamo-kauneushoitola

 

Loppukesällä Sokos-keskuksen palvelutarjonta laajenee entisestään. Askarteluliike Sinooperi avaa liikkeen heinäkuussa ja lastenvaateliike Polarn O. Pyret elo-syyskuussa. Molemmat liikkeet sijoittuvat Sokos-keskuksen toiseen kerrokseen. Näiden kahden liikkeen väliin jäävät liiketilat ovat myös herättäneet paljon kiinnostusta, kertoo Sokos-johtaja Jarkko Elola.

– Ensimmäisen kerroksen kahdesta 500 neliön tilasta käydään edelleen sopimusneuvotteluja. Tila vuokrataan joko yhtenä suurena tilana tai kahtena pienempänä, kiinteistöjohtaja Matti Vihinen selvittää.

– Nämä tehdyt sopimukset osoittavat, että Sokos-keskus on edelleen Jyväskylän keskustan paras liikepaikka, jonka vetovoima pysyy ja paranee, Elola ja Vihinen korostavat.

Jyväskylän Sokos-tavaratalon uudistusta on toteutettu vaiheittain viime syksystä lähtien.

– Tilojen uudistuksen myötä ja uusien vuokralaisten tultua olemme myös käynnistäneet Sokos-keskuksen miljöön uudistuksen. Sokos-keskus saa oman ilmeen kauppakeskuksena. Samalla kauppakeskuksen värimaailmaa ja yleisiä tiloja uudistetaan ja viihtyisyyttä lisätään. Kaupungin kovimmalla käytöllä olevat julkiset wc-tilat ovat myös parhaillaan remontissa. Miesten wc:t ovat jo valmiit ja naisten wc:t ovat juuri työn alla, Jarkko Elola kertoo.

Uudistuksen myötä Sokos on muuttunut palvelutarjonnaltaan monipuolisemmaksi Sokos-keskukseksi. Tiloihin ovat jo muuttaneet Clas Ohlson, Flying Tiger Copenhagen, Partioaitta ja Tunnin Kuva.