20.3.2008

Lehdistötiedote 20.03.2008

IF ja SOK yhteistyöhön

Uuden yhteistyösopimuksen ansiosta S-ryhmän asiakasomistajat saavat Bonusta Ifin yksityistalouksille tarjoamista vahinkovakuutuksista kesäkuusta 2008 alkaen. 

 If ja SOK ovat tänään solmineet yhteistyösopimuksen, jonka perusteellaS-ryhmän asiakasomistajat voivat saada Bonusta Ifin yksityistalouksille tarjoamista vahinkovakuutuksista kesäkuusta 2008 alkaen. Solmittu sopimus on pitkäaikainen. If ja SOK kertovat yksityiskohtaisempaa tietoa yhteistyön myötä tuotettavista palveluista ja eduista asiakkailleen kesäkuun alussa, jolloin varsinainen yhteistyö käynnistyy.

Molemmat osapuolet tähdentävät keskittämisetujen merkitystä asiakkaalle. 

-If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuuttaja, joka täydentää erittäin hyvin S-ryhmän palvelutarjontaa asiakasomistajille ja mahdollistaa jatkossa myös yhteistyön palveluiden ja etujen kehittämisessä. On tärkeää, että asiakasomistajamme saavat jatkossakin vakuutuksista Bonusta, toteaa SOK:n pääjohtaja Arto Hiltunen.

- Yhteistyö Suomen johtavan vähittäiskaupparyhmän kanssa on Ifille hyvin tervetullut. S-Etukortti on tunnetuin ja käytetyin asiakasetukortti ja se täydentää Ifin omia keskittämisetuja. Pääpaino alkavassa yhteistyössä on siis asiakkaan edussa, sanoo Ifin hallituksen puheenjohtaja Kari Stadigh.

Stadigh toteaa yhteistyön eduksi myös sen, että If saa merkittävän asiakaskontaktipinnan täydentämään omaa palveluverkostoa.