11.6.2020

Osuuskaupan tiedote 11.06.2020

Helsingin Osuuskauppa Elannon johto-organisaatio 1.1.2021 alkaen

HOK-Elannon hallitus on nimittänyt 1.1.2021 alkaen HOK-Elannon henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi BBA Maria Hekkalan sekä HOK-Elannon talous- ja hallintojohtajaksi KTM Juha Ilvosen. Hallitus vahvisti myös HOK-Elannon uuden johto-organisaation 1.1.2021 alkaen.

Maria Hekkala on aiemmin toiminut Lidl Suomi Ky:n henkilöstöjohtajana. Ennen henkilöstöjohtajaksi siirtymistään hän toimi Lidlissä erilaisissa liiketoiminnan asiantuntija- ja johtotehtävissä 13 vuoden ajan. Marialla on vahva kokemus kaupan alan liiketoimintaa tukevasta johtamisen ja osaamisen sekä työhyvinvoinnin kehittämisestä. Maria aloittaa HOK-Elannossa marraskuussa 2020 perehtyen loppuvuoden tulevaan tehtäväänsä.

Juha Ilvonen on toiminut S-ryhmässä erilaisissa tehtävissä 30 vuoden ajan, joista viimeiset 15 vuotta HOK-Elannon suunnittelujohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Talous- ja hallintojohtajan vastuualue kattaa jatkossa nykyiset suunnittelujohtajan ja talousjohtajan vastuualueet. Juha jatkaa myös johtoryhmän jäsenenä ja toimitusjohtajan sijaisena.

HOK-Elannon pitkäaikaiset johtoryhmän jäsenet talousjohtaja Laura Oja ja henkilöstöjohtaja Antero Levänen siirtyvät eläkkeelle vuoden vaihteessa.

Toivotan Marian lämpimästi tervetulleeksi HOK-Elantoon ja menestystä sekä Marialle että Juhalle uusiin haasteisiin.

Veli-Matti Liimatainen
toimitusjohtaja