17.12.2018

Osuuskaupan tiedote 17.12.2018

Helpotusta joulukiireeseen: Hämeenmaa tarjoaa asiakkailleen laajat aukioloajat

Loppuvuoden juhlakausi on monelle vuoden stressaavinta aikaa. Osuuskauppa Hämeenmaa helpottaa asiakkaidensa joulukiireitä laajentamalla myymälöiden aukioloaikoja joulun pyhinä.
 

Kaikki Hämeenmaan myymälät palvelevat asiakkaitaan laajoilla aukioloilla ennen joulua. Hämeenmaan Prismat pitävät ovensa auki 23.12. saakka aina klo 22:een.
 
Myös S-marketit ja Salet ovat laajasti avoinna, useimmat myös klo 22.00 asti. Kaikkien osuuskaupan myymälöiden aukioloajat voi tarkistaa S-kanavalta.

– Viime jouluna saimme paljon hyvää palautetta aukioloajoista. Ne vapauttavat ihmiset käymään kaupassa silloin, kun se heidän aikatauluunsa sopii, kertoo Hämeenmaan markettoimialan johtaja Taina Penttinen.
 
– Joustavat aukioloajat tarjoavat tänäkin jouluna työtä monelle kausityöläiselle. Koko osuuskaupan väki onkin virittäytynyt joulutunnelmaan ja valmiina helpottamaan asiakkaiden joulua.
 
Jouluostoksia aattoon asti – tärpit väljempään kauppareissuun
 
Joulu tarjoaa tänä vuonna monelle erityisen pitkät vapaat.
 
– Jouluostoksille on nyt erityisen paljon aikaa vielä viikonloppuna juuri aaton alla. Odotamme, että kaupoissamme on kova vilske päällä ja erityisesti aattoa edeltävänä viikonloppuna, Taina Penttinen uskoo.
 
Koska joulu on vuoden vilkkain sesonki, on kaupoissa paikoin tiivis tunnelma laajoista aukioloista huolimatta. Väljyyttä ostoksien tekemiseen saa todennäköisemmin, kun lähtee kaupoille aamuvarhaisella tai myöhään illalla. Eniten kuhinaa hyllyjen väleissä on iltapäivisin ja alkuillasta.
 
 
Lisätiedot:
Osuuskauppa Hämeenmaa, Taina Penttinen, markettoimialan johtaja, 050 420 3087