11.6.2010

Osuuskaupan tiedote 11.06.2010

Härmän Ässä-liikekeskuksen avajaiset Alahärmässä perjantaina 18.6.

Alahärmässä vietetään ensi perjantaina 18.6. Eepeen uuden liikekeskuksen avajaisia. Nyt avajaisten alla uusi liikekeskus on saanut nimekseen Härmän Ässä. Liikekeskuksessa asiakkaita palvelevat Eepeen S-market ja Presso-ravintolamaailma sekä Alko, Alahärmän apteekki, Kultakello Nikolai, Kenkäkauppa Josanna , Nordea pankki ja Valokuvaamo Autio.

Kokonaispinta-alaa Eepeen liikekeskuksessa on noin 3.700 neliötä. Parkkipaikkoja pihassa on noin 200 autolle.

S-market Alahärmä

- Uusi S-market Alahärmä tarjoaa asiakkailleen reilusti kattavammat valikoimat nykyiseen verrattuna sekä väljät tilat niin myymälään kuin parkkipaikallakin. Ostaminen on siis entistäkin helpompaa.

S-market Alahärmään on palkattu 7 uutta työntekijää ja henkilöstön vahvuus on nyt 18 henkilöä. Henkilöstö on läpikäynyt mittavan avausvalmennuksen ja palvelukyky on varmasti kunnossa uudessa S-marketissa. Ulkopuolisella taholla teettämissä laajoissa hintatutkimuksissa olemme olleet paikkakunnan edullisin ostospaikka ja siitä tulemme pitämään kiinni jatkossakin. Pyrimme siihen, että uusi S-market on asiakkaan ykkösvalinta päivittäisissä ruokaostoksissa. Tuoreus – laatu – oikea hinta, ovat väittämiä, joista tulemme pitämään kiinni. Tervetuloa testaamaan palvelukykymme ja edulliset hintamme toivottaa marketpäällikkö Marika Koski. 

Ravintolamaailma

- Uudenlaisen ravintolamaailman palvelutarjontaan kuuluvat Presso kahvilakonsepti sekä kotiruokalounas, PizzaBuffa ja MiniHesbuger. Kokonaisuudessaan runsas 100 asiakaspaikkainen ravintolamaailma tarjoaa laajan tuoterepertuaarin kahvilatuotteista, noutopöytään ja pizzoista burgereihin. Ravintolamaailma työllistää ympärivuotisesti 5 henkeä ja kausi- sesonkiaikoina henkilöstömäärä kasvaa melkein tuplamäärään, kertoo toimialajohtaja Juhamatti Aronen.

ABC- mittarikenttä täydentää liikekeskuksen laajaa palvelutarjontaa. 

Kultakello Nikolai

Laadukkaaseen tuotevalikoimaan kuuluvat perinteiset kultasepänalan tuotteet (korut, kellot, kristallit, tinatuotteet, pöytähopeat, lahjaesineet ja palkinnot), tuotemerkeistä myynnissä on mm. Kalevala Koru, italialainen Giorgio Martello-trendikorusarja (mm. suosittu maskottirannekoru), Saurumin Lumoava-korusarja sekä Citizen-laatukellot. Uudet, suuremmat liiketilat mahdollistavat koko tuotevalikoiman paremman esillelaiton ja asiakkaiden on helppo liikkua väljemmissä tiloissa - lisäksi pidemmillä aukioloajoilla pyritään palvelemaan myös työssäkäyviä asiakkaita.
Kultakello Nikolai antaa kaikista tuotteistaan ja palveluistaan Bonusta asiakasomistajille.

Kenkäkauppa Josanna

Erikoisliikkeiden lisän liikekeskus Härmän Ässään tuo naisten ja miesten kenkiä myyvä Kenkäkauppa Josanna. Jatkuvasti vaihtuvasta valikoimasta löytyvät laadukkaat kengät niin vapaa-aikaan kuin juhlaankin. Terveys- ja mukavuuskenkien merkeistä valikoimissa on mm. FlyFlot ja Crocs.  Josannasta löydät myös trendikkäät laukut, lompakot sekä kenkätarvikkeet. Asioimisen mukavuutta lisää väljät tilat sekä laajat aukioloajat, palvelemme arkisin klo 10–19 sekä lauantaisin klo 10–16. Yksilöllinen palvelu tekee kenkien sovittamisen mukavaksi ja helpoksi ja Kenkäkauppa Josannasta saavat asiakasomistajat kaikista ostoistaan Bonusta.

Nordea Härmän konttori

Yhdistynyt Nordea Härmän konttori tarjoaa asiakkailleen viihtyisän asiointiympäristön, jossa tutut toimihenkilöt palvelevat asiakkaitamme.
-Toivotamme nykyiset ja uudet asiakkaat tervetulleeksi tutustumaan uuteen konttoriimme ja asioimaan kanssamme, sanoo konttorinjohtaja Aila Ylikojola.

Alahärmän apteekissa laajemmat valikoimat ja myös Drive in -palvelu suoraan autoon

Alahärmän apteekissa asiakastilat ovat entistä suuremmat ja terveyttä edistävien tuotteiden valikoima on laajentunut. Aiempaa helpommin löytyvät mm. ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteet, nivelten tuet ja lääkkeiden annostelua helpottavat tuotteet.
Uutta Härmässä ja lähes koko Pohjanmaalla on Drive in -apteekkipalvelu suoraan autoon. Apteekin ulkoseinässä on palveluikkuna, josta palvelun saa halutessaan autoon. Esimerkiksi liikuntarajoitteiset, taksilla asioivat tai lasten kanssa lääkäristä palaavat voivat näin hoitaa apteekkiostokset helposti nousematta autosta.

Alkon myymälä Härmän Ässässä

Alkon tavoitteena on hyvä asiakaspalvelu, johon kuuluu myös keskeinen liikepaikka. Liikepaikan valintaan vaikuttavat myymälässä asioinnin vaivattomuus sekä alueen muiden palvelujen läheisyys. Lisäksi sijoittelussa huomioidaan turvallisuuteen ja vastuulliseen myyntitapahtumaan liittyvät tekijät. Osana yhteistyötä Alahärmän S-market vastaa pullojen palautuspisteestä. Sinne voi jättää myös Alkosta ostetut pullot ja tölkit.
Myymälä palvelee asiakkaita maanantaista torstaihin klo 9–18, perjantaisin klo 9-20 ja lauantaisin klo 9–18. Myymälä työllistää neljä henkilöä ja sen päällikkönä toimii Risto Mäntymäki, joka vastaa myös Lapuan ja Uudenkaarlepyyn myymälöistä. Myymälän tuotevalikoimassa on noin 800 eri tuotetta, joista noin puolet on mietoja viinejä.

Tarinataivas

Tarinataivaasta löydät lahjatavarat kaiken ikäisille, monipuolisen kirjavalikoiman, sekä opiskelu- ja toimistotarvikkeet. Lisäksi meillä on laaja valikoima kortteja sekä korttiaskartelu tarvikkeita. Valokuvaamo Aution palvelupiste on samassa yhteydessä Tarinataivaan kanssa. Valokuvaamossa passikuvaus onnistuu ajanvarauksetta. Voit tilata kuvat, kuvasta kuvat, kuvakirjat, palapelit, t-paidat ja canvastaulut omista kuvistasi. Palvelemme ilolla -tervetuloa tutustumaan!

 

Alahärmän liikekeskuksen toteuttajina ovat olleet:

Pääurakoitsija: Rakennus Jaskari Oy, vastaava työnjohtaja Jari Jaskari
Pääurakkaan on kuulunut myös rakennesuunnittelu ja elementtisuunnittelu:
Rakennesuunnittelija: Insinööritoimisto Savela Oy, Markku Savela
Arkkitehti- ja pääsuunnittelija: Arkkitehtuuritoimisto Keski-Keturi Ky, Matti Keski-Keturi
KVR-talotekniikkaurakoitsija, koko rakennuksen talotekniikka LV- IV- SÄ- AU- Spr suunnitteluineen:
Tekmanni Pohjanmaa Oy (nyk. Lemminkäinen)
Pohjatutkimus ja pihan rakenteiden suunnittelu: Suunnittelutalo S. Anttila Oy, Virrat
Tarkastava rakennesuunnittelija: SS-Teracon Oy, Vaasa,  Jyrki Vainio

 

Lisätietoja:

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
toimitusjohtaja Kimmo Simberg, gsm 0500 369 717
kaupallinen johtaja Jari Palo, gsm 0500 567 805   
toimialajohtaja Juhamatti Aronen puh. 050 388 3506