23.11.2016

Osuuskaupan tiedote 23.11.2016

Hämeenmaan Prismat avoinna joka päivä myös jouluna

Osuuskauppa Hämeenmaan Prisma-myymälät Lahdessa, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa palvelevat vuoden jokaisena päivänä, myös joulunpyhinä. Kausiapulaisiksi palkattiin 50 nuorta sesongin kiireitä tasaamaan.

Kaupan aukiolojen vapautuminen kuluvan vuoden alusta oli vähittäiskaupalle toivottu piristysruiske.
– Viikonlopun laajemmat aukiolot ja erikoispyhät ovat kasvattaneet Prisman koko vuoden myyntiä. Asiakkaita on riittänyt mukavasti ja olemme voineet työllistääkin enemmän, kertoo toimialajohtaja Lari Rusila Hämeenmaalta.

Hämeenmaalla tehtiin tämän vuoden osalta päätös, että Prismat palvelevat joka päivä.
– Vastaamme asiakkaiden toiveisiin. Ihmiset liikkuvat paljon pyhinä ja haluavat samalla hoitaa kauppa-asioita. Joku hakee unohtuneen maidon, mutta yhä useammalle pyhäpäivät merkitsevät aikaa tehdä hankintoja, joita arkena ei ehdi, Lari Rusila kuvailee.

Prismat palkkasivat 50 jouluapulaista
Joulu on kaupalle tärkeä sesonki, ja lisäkäsipareja tarvitaan. Hämeenmaa palkkasi viiteen Prismaansa tänä vuonna yhteensä 50 jouluapulaista.
– Osa on jo aloittanut, osa tulee töihin lähempänä joulua. Kausiapulaiset ovat tärkeässä roolissa nimenomaan joulunpyhinä. Saamme joulupäivän miehitettyä pääosin vakihenkilöstöön kuuluvien vapaaehtoisten sekä kausiapulaisten voimin, Lari Rusila kertoo.

Jouluapulaispestit kiinnostivat tuttuun tapaan.
– Hakemuksia tuli noin 250. Hienoa, että kaupan ala kiinnostaa nuoria, Lari Rusila kiittää.

 

Hämeenmaan Prismat palvelevat maanantaista lauantaihin klo 8−21, sunnuntaisin 10−21 (Prisma Forssa 11−19). Itsenäisyyspäivänä, joulupäivänä ja tapaninpäivänä Prismat palvelevat sunnuntaiaukioloin. Jouluaattona Prismat ovat avoinna klo 7−15.

Lisätiedot:
Osuuskauppa Hämeenmaa, toimialajohtaja Lari Rusila, puh. 050 363 6602