19.4.2018

Osuuskaupan tiedote 19.04.2018

Hämeenmaan Kodin Terrat uudistuivat uuden ajan rautakaupoiksi

Osuuskauppa Hämeenmaa on uudistanut Lahden ja Hämeenlinnan Kodin Terransa. Näissä uuden ajan rautakaupan lippulaivoissa rohkaistaan aloittamaan remontti kohti unelmien kotia pienin suurin muutoksin. Konseptiuudistus koskee kaikkia S-ryhmän Kodin Terra -myymälöitä.

Lahden ja Hämeenlinnan Kodin Terrojen remontti on saatu päätökseen. Terrojen ilme uudistui joulukuussa 2017 käynnistyneessä remontissa täysin: miljöö on uusi, hyllyt ovat mataloituneet ja selkeät opasteet ohjaavat kohti tuotteita.

– Näkyvin muutos on uusi, laaja palvelualue ja keskitetty palvelupiste, Hämeenmaan Kodin Terrojen johtaja Marko Heinonen kertoo.

Uuden, keskitetyn palvelupisteen ympärille on kerätty mallit myymälän eri tuotteista. Tuotteet on ryhmitelty siten, että ne ovat kätevästi asiakkaan vertailtavissa ja yhdisteltävissä.

Uudistuksen keskeisimmät tavoitteet ovat asiakaspalvelun kehittäminen ja palvelujen kokonaisvaltainen parantaminen.

– Pyrkimyksenä on siirtyä yksittäisten tuotteiden myynnistä kohti kokonaisratkaisujen tarjoamista asiakkaille, Marko Heinonen sanoo.

Rautakauppa on kiistatta historiansa suurimman murroksen äärellä. S-ryhmä lähtee rautakauppa-, puutarha- ja sisustuskisaan uusin asein: Uuden sukupolven rautakaupat auttavat asiakkaita suurissa ja pienissä muutoksissa. Nyky-Terroista saa tuotteiden lisäksi niin ideoita, inspiraatiota kuin ratkaisujakin.

Uudistuneen Kodin Terran valtakunnallisia avajaisia vietetään 19.–22. huhtikuuta.

Yhteistyötä Apulannan kanssa

Sisustamisen ja rakentamisen uutta aikaa symboloivat esimerkiksi Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen. Musiikkialan ammattilaiset ovat innokkaita rakennuttajia ja remontoijia.

S-ryhmä on aloittanut yhteistyön Apulanta-yhtyeen kanssa. Apulanta on mukana suunnittelemassa kesän 2018 Porin asuntomessuilla nähtävän Kodin Terra -talon stailausta ja sisustusta.

– Rakennustaide on kaikkien taiteiden äiti, ja sillä ajatuksella olen harrastanut rakentamista jo pidemmän aikaa. Erityisen iloinen olen siitä, että myös Toni on alkanut lämmetä aiheeseen. Käsissämme on muutama kiinnostava hanke, joiden puitteissa uusi Kodin Terra kiinnostaa. On huojentavaa saada kaikki tarvittavat värkit yhdellä kauppareissulla. Kokemuksesta tiedän, että pitkässä juoksussa palaa liikaa aikaa, jos rakennustarvikkeita pitää noukkia ympäri kylää, Apulannan toimitusjohtaja Sipe Santapukki toteaa.

Suuri yleisö pääsee tutustumaan Tonin ja Sipen sisustusideoihin paikan päällä Porissa ja some-kanavissa.

– Porin projekti on sikäli kiinnostava ja meille uudenlainen, että panoksemme alkaa vasta raa'an rakentamisen jälkeen. Keskitymme itse kerrankin pelkkään siistiin sisätyöhön, ja pääsemme testaamaan design-taitojamme sisustussuunnittelun myötä, Santapukki paljastaa.

 

Lisätiedot:

Osuuskauppa Hämeenmaa, Kodin Terran johtaja Marko Heinonen, 050 388 4452

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Kodin Terra
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Kodin Terra toimipaikkoja:
Ketju: Kodin Terra